1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Αναδάσωση κοντά στο φράγμα Γαδουρά

Πρόγραμμα «Υιοθέτησε ένα δέντρο»-Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στα πλαίσια του προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δέντρο» θα πραγματοποιηθεί αναδάσωση στην περιοχή πλησίον του φράγματος του Γαδουρά. Κάθε…

Σύνταξη Verena10 Φεβρουαρίου 2014 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Πρόγραμμα «Υιοθέτησε ένα δέντρο»-Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στα πλαίσια του προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δέντρο» θα πραγματοποιηθεί αναδάσωση στην περιοχή πλησίον του φράγματος του Γαδουρά.

Κάθε υιοθετημένο δέντρο θα φυτεύεται σε συγκεκριμένη θέση και θα φέρει ειδικό καρτελάκι με τα στοιχεία του προσώπου που το υιοθέτησε. Μετά τη φύτευση και για τα επόμενα 2 χρόνια θα γίνονται ετησίως τουλάχιστον 7 ποτίσματα κατά την ξηροθερμική περίοδο ενώ 2 φορές το χρόνο θα γίνεται λίπανση, σκάλισμα, βοτάνισμα και διαμόρφωση της λεκάνης συγκράτησης του νερού έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση των φυτών.
Εντός μίας εβδομάδας από την φύτευση θα σας σταλεί μέσω e-mail ειδική καρτέλα με τα στοιχεία των υιοθετημένων δέντρων σας όπως είδος, γεωγραφικές συντεταγμένες, κ.α. και θα μπορείτε να παραλάβετε από τα γραφεία μας το προσωποποιημένο πιστοποιητικό υιοθεσίας δέντρου.
Σας ενημερώνουμε ότι όποιο μέλος του Ροδιακού Δάσους αποφασίσει να υιοθετήσει ένα τουλάχιστον δέντρο απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας συνδρομής μέλους για το έτος 2014.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα υιοθετώντας ένα ή περισσότερα δέντρα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 (μέσω email, τηλεφωνικά ή να περάσουν από τα γραφεία μας).
Σας παραθέτουμε λίστα με το αντίτιμο που θα επιβαρυνθείτε ανάλογα με τη ποσότητα των δέντρων που θα αποφασίσετε να υιοθετήσετε.
1 δέντρο -25? ανά δέντρο
2-10 δέντρα - 20? ανά δέντρο
11-100 δέντρα -15? ανά δέντρο
101- 500 δέντρα -12? ανά δέντρο
500+ δέντρα - 10? ανά δέντρο


-----------------------
ΡΟΔΙΑΚΟ ΔΑΣΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Δ. Αναστασιάδη 1 - Τ.Κ. 85100 Ρόδος
Τηλ. & Φαξ: 2241020059
website: www.rhodianforest.org -  e-mail: info@rhodianforest.org

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.