1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου

120 έως 150 εκ. οι οφειλές της Thomas Cook σε Ρόδο και Κω

2.400 τουρίστες της Thomas Cook βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Ρόδο, ενώ στην Κω υπολογίζονται σε 1.600. Οι οφειλές του τουριστικού οργανισμού στη Ρόδο εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 80 με 100 εκ. ευρώ…

Σύνταξη Verena26 Σεπτεμβρίου 2019 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

2.400 τουρίστες της Thomas Cook βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Ρόδο, ενώ στην Κω υπολογίζονται σε 1.600.
Οι οφειλές του τουριστικού οργανισμού στη Ρόδο εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 80 με 100 εκ. ευρώ και στην Κω σε 40 με 50 εκ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας «Ροδιακή» περίπου το 80% των ξενοδοχείων της Ρόδου είχαν συνάψει συνεργασία με την Thomas Cook, ξεκινώντας από ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 10% έως και 100%.
Όσοι ανήκουν στην τελευταία κατηγορία και φιλοξενούσαν στις ξενοδοχειακές μονάδες τους μόνο πελάτες της Thomas Cook θ’ αντιμετωπίσουν σοβαρότατο πρόβλημα, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι ακόμα και με τον κίνδυνο του λουκέτου, καθώς πολύ δύσκολα θα μπορέσουν ν’ αντέξουν τον οικονομικό στραγγαλισμό.
Εν τω μεταξύ, κανονικά αναχωρούν από τη Ρόδο οι τουρίστες της Thomas Cook.
Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου ο προϊστάμενος της Κρατικής Αεροπορικής Αρχής, Σπύρος Δεληγιάννης, οι τουρίστες αναχώρησαν χωρίς κανένα πρόβλημα με αεροπλάνα που επιστράτευσε η Βρετανική Κυβέρνηση.
«Χθες με τρεις πτήσεις, είπε, αναχώρησαν 600 με 700 άτομα».
Παρέμβαση εξάλλου αναμένεται να κάνει το Εργατικό Κέντρο Ρόδου για τους εργαζόμενους στα δύο ξενοδοχεία που ανήκουν στην Thomas Cook.
«Μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα παράπονο και κανένα πρόβλημα με τους εργαζόμενους στα δύο ξενοδοχεία» ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Σάββας Χατζησάββας, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει συνάντηση με τη διοίκηση των ξενοδοχείων.

ert.gr

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.