1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Κλειστά τρία σημεία στη Δ.Ε. Αρχαγγέλου λόγω κακοκαιρίαςΝεα Δωδεκανησου Από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση: Η γυναικεία υγεία στο προσκήνιο με τη συμμετοχή της ιατρικής κοινότητας της ΡόδουΠαραπολιτικη Όλα τα κανάλια στη Ρόδο για την συνέντευξη Κολιάδη και το δημοτικό συμβούλιο...Νεα Δωδεκανησου «Συνέδριο Ψηφιακής Λαογραφίας 2.0»Περιφερεια Ν.Αιγαιο Γιώργος Χατζημάρκος: Το Νότιο Αιγαίο στην ΑνατολήΝεα Δωδεκανησου Κώστας Χρυσοχοίδης: Η Ρόδος δεν είναι λάφυρο κανενός - Δικαιούμαστε όλη την αλήθεια και την απόδοση ευθυνών, όσο ψηλά κι αν φτάνουνΝεα Δωδεκανησου Αναβολή της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" λόγω κακών καιρικών συνθηκώνΝεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό
Ελλαδα

Βροχές και καταιγίδες αύριο στη Δωδεκάνησο

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη Δευτέρα, με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία καταιγίδες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 6 μποφόρ. Συγκεκριμένα, αραιές…

Σύνταξη Verena30 Σεπτεμβρίου 2013 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
Διαφήμιση

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη Δευτέρα, με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία καταιγίδες στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 6 μποφόρ.

Συγκεκριμένα, αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και στη συνέχεια θα σημειωθούν βροχές ή ισχυρές καταιγίδες.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Στην Αττική, υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν το βράδυ της Δευτέρας τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα. Εξασθένηση των φαινόμενων στα δυτικά από το βραδυ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση.

Την Τετάρτη, στην ανατολική νησιωτική χώρα θα παρατηρηθούν αρχικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, αλλά γρήγορα θα υπάρξει βελτίωση του καιρού. Στην υπόλοιπη χωρά νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση.

Την Πέμπτη θα εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα και την ανατολική νησιωτική χώρα λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα ανατολικά.

Βελτίωση του καιρού θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή.
ΠΗΓΗ: in.gr

Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.