1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Ελλαδα

Βροχές και καταιγίδες από σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα

Αλλάζει απότομα το σκηνικό του καιρού και θα θυμίζει σε αρκετές περιοχές χειμωνιάτικο τοπίο Αλλάζει απότομα ο καιρός από σήμερα Σάββατο, με βροχές και καταιγίδες να επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος…

Σύνταξη Verena5 Απριλίου 2014 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Αλλάζει απότομα το σκηνικό του καιρού και θα θυμίζει σε αρκετές περιοχές χειμωνιάτικο τοπίο
Αλλάζει απότομα ο καιρός από σήμερα Σάββατο, με βροχές και καταιγίδες να επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παράλληλα την ατμόσφαιρα θα επιδεινώσει η μεταφορά σκόνης από την Αφρική, ενώ η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη.

Συγκεκριμένα, στα δυτικά, στα κεντρικά, αλλά και στα βόρεια θα έχουμε βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο νότια μεγέθους 6-7 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Στην περιοχή της Αττικής θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών παροδικών βροχών. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-5 και τοπικά μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-20 βαθμούς Κελσίου.

 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην συμπρωτεύουσα θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, εώ είναι πιθανό να υπαρξουν σποραδικές καταιγίδες. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρξει περιορισμένη ορατότητα.  Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ

Θα επικρατήσουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Βαθμιαία θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα κινούνται από νότιες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
 
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Χαρακτηριστικό του καιρού και εδώ θα είναι οι νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Θα επικρατεί τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
 
 
ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΚΡΗΤΗ

Θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση τη νύχτα. Η θερμοκρασίαθα κυμανθεί  από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη στους 24 βαθμούς κελσίου.
 
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές θα είναι το χαρακτηριστικό του καιρού. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση τη νύχτα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου

proto thema.gr

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.