1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Ελλαδα

Συνάντηση Ζαννετίδη με τον πρόεδρο των μελισσοκόμων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση Ζαννετίδη με τον πρόεδρο των μελισσοκόμων Τον πρόεδρο του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Ρόδου κ. Σάββα Σαββούλη δέχθηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου…

Σύνταξη Verena17 Οκτωβρίου 2022 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

- Συνάντηση Ζαννετίδη με τον πρόεδρο των μελισσοκόμων

Τον πρόεδρο του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Ρόδου κ. Σάββα Σαββούλη δέχθηκε στο γραφείο του ο  πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου και εντεταλμένος στον Πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης για μία εκτενή συζήτηση με τα θέματα που απασχολούν τους μελισσοκόμους της Ρόδου.

Στην συζήτηση ο κ.Σαββούλης έθεσε τα θέματα που απασχολούν τους μελισσοκόμους της Ρόδου και έχουν να κάνουν με φορολογικά, με το παραεμπόριο και ζήτησε την χρονική αλλαγή των ενημερώσεων από τον ΕΛΓΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, καθώς και διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία τους.

Ο κ. Ζαννετίδης ενημέρωσε τον πρόεδρο του συνεταιρισμού για τα προγράμματα που τρέχουν αυτή την περίοδο και αφορούν και τους μελισσοκόμους, όπως ο νέος αναπτυξιακός νόμος (ΦΕΚ  5052/27-9-2022 Αριθμ. Φύλλου 92195), που προβλέπει επιδοτήσεις σε επενδυτικά σχέδια που θα υποβληθούν έως το τέλος του έτους με ποσοστό 75% και αφορούν και τους μελισσοκόμους. Επίσης του ζήτησε να συμμετάσχουν μέλη του συλλόγου στις επόμενες εκθέσεις προβολής, προώθησης και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων που θα λάβει μέρος ή Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ.Σαββούλης ευχαρίστησε την Περιφέρεια γιατί είναι συνεχώς κοντά στους παραγωγούς και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους.

Ο κ. Ζαννετίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την καλή συνεργασία και τον διαβεβαίωσε για την προώθηση των αιτημάτων στους αρμόδιους φορείς.

Το Γραφείο Τύπου

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.