1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Ελλαδα

Γεύμα της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στον ιστορικό χώρο της Αθηναϊκής Λέσχης

Δελτίο τύπου - Στον Ιστορικό χώρο της Αθηναϊκής Λέσχης στις 30 Νοεμβρίου 2022 παρατέθηκε γεύμα για τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες της Δωδεκανησιακής Μέλισσας. Η συμμετοχή υπήρξε αθρόα. Την…

Σύνταξη Verena12 Δεκεμβρίου 2022 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Δελτίο τύπου

- Στον Ιστορικό χώρο της Αθηναϊκής Λέσχης στις 30 Νοεμβρίου 2022 παρατέθηκε γεύμα για τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες  της Δωδεκανησιακής Μέλισσας. Η συμμετοχή υπήρξε αθρόα.  
 

Την εκδήλωση τίμησαν με  την παρουσία τους η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, η βουλευτής Δωδεκανήσου κα Μίκα Ιατρίδη, «μέλισσα» και η ίδια, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κος Ιωάννης Παππάς, ο Αντιδήμαρχος Ρόδου κος Αθανάσιος Στάμου, εκπρόσωπος του Δημάρχου Ροδου κυρίου Αντώνη  Καμπουράκη, η Επίτιμη Πρόξενος της Αυστρίας στη Στερεά Ελλάδα κα Λυδία Πολυχρονοπούλου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κος Ιωάννης Φραγκούλης, η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων και υποψήφια βουλευτής κα Αικατερίνη Βουρεξάκη, η καθηγήτρια, κα Τζένη Κρεμαστινού, σύζυγος του αείμνηστου Δημήτρη Κρεμαστινού​,​ η καθηγήτρια του ΕΜΠ κυρία Τώνια Μοροπούλου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Δωδεκανήσου «Κλεόβουλος ο Λίνδιος» κος Φίλιππος  Καλούδης, η εκδότης της «Καρπαθιακής» κα Καλλιρρόη  Γεωργίου-Μανωλάκη.  

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Χαιρετισμό απέστειλαν ο βουλευτής κος Μάνος Κόνσολας, ο βουλευτής και Κοσμήτορας της Βουλής κος Βασίλης Υψηλάντης, ο βουλευτής κος Σαντορινιός, η καθηγήτρια της Νομικής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ,  κα Φωτεινή Παζαρτζή-Φλογαΐτη​. ​


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους και όλες εσάς που όχι μόνο λαμπρύνατε με την παρουσία σας την συγκέντρωσή μας, αλλά είστε και αρωγοί στο έργο μας διαχρονικά.

Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα, το πρώτο γυναικείο Σωματείο,  διανύει το 91ο έτος συνεχούς προσφοράς στη νεολαία της Δωδεκανήσου και στον πολιτισμό, συνεχίζοντας έτσι  το έργο της, δηλαδή τη χορήγηση υποτροφιών σε οικονομικά αδύναμους Δωδεκανήσιους φοιτητές.  Για το Ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 προσθέσαμε στους ήδη υπάρχοντες 29 υποτρόφους, 17 νέους επιτυχόντες​ (​​Ρόδος 10, Κως​ ​5, Κ​ά​ρπαθος​ ​2​,​ Καλυμνος​ ​9​,​ Κάσος​ ​4, Πατμος​ ​1​, ​ Λέρος​ ​3​, ​ Λειψοί​ ​1​,​ Νίσυρος 4​,​ Σύμη​ ​7​)​   Ο συνολικός αριθμός των υποτρόφων ανέρχεται στους 46 και οι υποτροφίες καλύπτουν όλα τα χρόνια της φοίτησης τους.​ Ευχή μας είναι, να είμαστε σε θέση, να προσφέρουμε όλο και περισσότερες υποτροφίες.​ Η Πρόεδρος κα Μαίρη Μοσχή έκανε αναφορά και στο έθιμο των λουκουμάδων, την ημέρας της εορτής του Αγίου Ανδρέα, το οποίο στα Δωδεκάνησα τηρείται ευλαβικά.​ Μετά το εξαιρετικό γεύμα προσφέρθηκαν  και οι πατροπαράδοτοι λουκουμάδες.


Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος, ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειες σας,
«Χρόνια πολλά, Καλές γιορτές με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη»

Η Πρόεδρος της Δωδεκανησιακής Μέλισσας
Μαίρη Μοσχή

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.