1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Ελλαδα

Φρίκη: Κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων πίσω από το "φυτώριο παιδιών";

Κάτι πολύ σοβαρότερο ερευνά η αστυνομία στην υπόθεση του 4χρονου άγγελου που βρισκόταν στα χέρια των τσιγγάνων στα Φάρσαλα. Πολύ σοβαρότερο από το κύκλωμα εμπορίας παιδιών. Ερευνούν κύκλωμα εμπορίας…

Σύνταξη Verena19 Οκτωβρίου 2013 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Κάτι πολύ σοβαρότερο ερευνά η αστυνομία στην υπόθεση του 4χρονου άγγελου που βρισκόταν στα χέρια των τσιγγάνων στα Φάρσαλα. Πολύ σοβαρότερο από το κύκλωμα εμπορίας παιδιών. Ερευνούν κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων.

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι οι τσιγγάνοι (είτε το γνώριζαν είτε όχι) χρησιμοποιούνται ως "φυτώριο" ανθρώπινων οργάνων τα οποία στην "μαύρη αγορά" ανθρώπινων οργάνων αξίζουν "χρυσό" πολύ περισσότερα από τα όργαναν των ενηλίκων για τα οποία υπάρχει κάποια ικανοποίηση των αναγκών για μεταμόσχευση λόγω της θνησιμότητας που παρουσιάζεται στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Αλλά για τα μικρά παιδιά που η θνησιμότητά τους και συνεπώς η διαθεσιμότητα οργάνων είναι πολύ χαμηλή για όσους έχουν ανάγκη μεταμόσχευσης οργάνων στα παιδιά τους για κάποια συγκεκριμένη ασθένεια, τα πληρώνουν όσο-όσο από την στιγμή που είναι οικονομικά ευκατάστατοι!

Οι υποψίες βασίζονται στο γεγονός ότι όπως ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, Βασίλσης Χαλάτσης, οι δυο τσιγγάνοι «γονείς» έχουν τρεις οικογενειακές μερίδες, η πρώτη με έξι παιδιά (!)  δεύτερη με τέσσερα για τη γυναίκα και η τρίτη μερίδα με τέσσερα παιδιά για τον άνδρα.

Η φερόμενη δε ως «μητέρα» της ανήλικης με τα ξανθά μαλιά και τα μπλέ μάτια, φέρεται να έχει «γεννήσει» τρία παιδιά, σε τρείς μήνες!

Τα οποία παιδιά ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑN πουθενά!

Και παρά την σκληρή ανάκριση στην οποία έχουν υποβληθεί οι τσιγγάνοι δεν αναφέρουν τίποτα για τα άλλα παιδιά, ούτε μιλάνε για την τύχη τους. Υπάρχουν φωτογραφίες στα βιβλιάριά τους, πιστοποιητικά γέννησης κλπ, αλλά παιδιά πουθενά.

Θεωρούν ότι οι τσιγγάνοι, άρπαζαν παιδιά ή τους "μεταβιβάζονταν" παιδιά, τα μεγάλωναν και τα προωθούσαν σε κυκλώματα που μπορεί να εμφανίζονταν ως προτιθένενοι να τα δώσουν σε υοιθεσία, αλλά στην πραγματικότητα τους αφαιρούσαν τα όργανα.

Δηλαδή οι τσιγγάνοι λειτουργούσαν ως "φυτώριο" παιδιών για εν συνεχεία αφαίρεση ανθρώπινων οργάνων!

Υπήρξαν και άλλες φορές υποψίες για κλοπές παιδιών, ακόμα και τσιγγανάκια και εξαφάνισής τους και μάλιστα είχε γίνει κάποια στιγμή έρευνα σε κλινική των βορείων προαστίων, αλλά δεν προέκυψαν αποδείξεις.

Υποτίθεται ότι στην κλινική γίνεται η αφαίρεση οργάνων (σε περίπτωση αφαίρεσης νεφρού το παιδί επιβιώνει, σε άλλες περιπτώσεις απλά το σκοτώνουν αφαιρώντας του όλα τα όργανα...

Πλέον, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν πώς το ζευγάρι των τσιγγάνων είχε στην κατοχή του τόσα πιστοποιητικά γέννησης, ενώ ψάχνουν και τα υπολοίπα 10 παιδιά που έχει δηλώσει το ζευγάρι, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση γενετικού υλικού.

Επίσης, όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε, καλείται να τηλεφωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Παράλληλα, έχει σταλεί επείγον σήμα στην Ιντερπόλ προκειμένου η έρευνα να επεκταθεί. Ηδη έχουν σταλεί τα στοιχεία του παιδιού και μέσω δημοτολογίων θα ψάξουν να βρουν τους βιολογικούς του γονείς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.