1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Ελλαδα

Απαντούν στην καταδίκη του «Γέροντα Παστίτσιου» με νέα σελίδα στο Facebook: «Γέροντας Μπεσαμέλιος»

Λίγο μετά την καταδίκη του 27χρονου Φίλιππου Λοΐζου -δημιουργού της σελίδας «Γέρων Παστίτσιος» στο Facebook- σε 10 μήνες φυλάκιση, δημιουργήθηκε μια νέα σελίδα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, κατά…

Σύνταξη Verena21 Ιανουαρίου 2014 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Λίγο μετά την καταδίκη του 27χρονου Φίλιππου Λοΐζου -δημιουργού της σελίδας «Γέρων Παστίτσιος» στο Facebook- σε 10 μήνες φυλάκιση, δημιουργήθηκε μια νέα σελίδα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, κατά της λογοκρισίας και σε ένδειξη συμπαράστασης στον 27χρονο. Το όνομά της, «Γέρων Μπεσαμέλιος ο 10μηνίτης».

Στις πληροφορίες του διαχειριστή της σελίδας στο Facebook, αναφέρει:«Σεπτός αδερφός του Γέροντα Παστίτσιου, αλληλέγγυος στη 10μηνη ποινή. Προστάτης της Μπεσαμέλ», ενώ στη σύντομη περιγραφή σημειώνει: «Εάν αποσυνθέσεις το παστίτσιο, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν κιμάς, μακαρόνια και Μπεσαμέλ. Που σημαίνει: με άλλα τόσα το ξαναφτιάχνεις».

«Τέκνα, σήμερα το σύστημα καταδίκασε τον αδερφό, Γέροντα Παστίτσιο σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή. Τον καταδίκασε κάποιος που προσκυνάει μια εικόνα που θεωρεί ότι θα του δώσει δύναμη με κάποιο μαγικό τρόπο. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και μαγειρεύουμε μακαρόνια και παστίτσιο για καλή τύχη. Κανένα ζυμαρικό στα χέρια του κράτους» έγραφε η πρώτη ανάρτηση του διαχειριστή της σελίδας στις 16 Ιανουαρίου, ενώ συνεχίζει με αρκετές ακόμη αναρτήσεις μέσω των οποίων ασκεί δριμεία κριτική τόσο στη Δικαιοσύνη όσο και στην Εκκλησία.

Σημειώνεται ότι Φίλιππος Λοΐζος καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση για «καθύβριση θρησκεύματος» και αν δεν είχε ασκήσει έφεση, θα είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή: Απαντούν στην καταδίκη του «Γέροντα Παστίτσιου» με νέα σελίδα στο Facebook: «Γέροντας Μπεσαμέλιος» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/139779#ixzz2r2c0aZ9z

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.