Σύλληψη 38χρονου στη Ρόδο για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στη σύλληψη ενός 38χρονου ημεδαπού προχώρησαν το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου, κατόπιν εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον Α’ Τακτικό Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο 38χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, στο πλαίσιο έρευνας για βίαιη επίθεση που είχε σημειωθεί τα μεσάνυχτα της 18ης Ιανουαρίου 2026 στη Ρόδο.

Η υπόθεση αφορά τον σοβαρό τραυματισμό ενός 18χρονου αλλοδαπού, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση μέσα στην κατοικία του από ομάδα ατόμων. Ο νεαρός είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με σοβαρά τραύματα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...