Tέρενς Κουίκ: Ανεβάστε όλους τους διακόπτες των ραδιοφωνικών σταθμών της Περιφέρειας απο τα Δωδεκάνησα και όλη την Παραμεθόριο

Πίτσα Βερβέρογλου-ΤΕΡΕΝΣ  ΚΟΥΙΚ.’’ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ , ΤΗ ΚΡΗΤΗ ,ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.’’

‘’Όσο έχετε κατεβασμένους τους διακόπτες δε πάμε πουθενά θα επιμείνουμε σ’αυτό το Μποϋκοτάζ, μετά το συζητάμε και με τη προϋπόθεση να ξαναγίνει η ΝΕΡΙΤ, η ΕΡΤ που ξέραμε , η ΕΡΤ για τους έλληνες και όχι των κομμάτων…’’τόνισε ο βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ  Τέρενς Κουίκ από τη Κω, απευθυνόμενος στους Σαμαρά-Βενιζέλο, και απαντώντας  στο ερώτημα της ΕΡΑ Ρόδου αν θα ανταποκριθούν προεκλογικά τα στελέχη τους στις προσκλήσεις που τους απευθύνει η ΝΕΡΙΤ.

‘’Ανεβάστε όλους τους διακόπτες  των Ραδιοφωνικών σταθμών της Περιφέρειας ξεκινώντας από τα Δωδεκάνησα, τη Κρήτη τις Παραμεθόριες περιοχές και μετά το συζητάμε , με τη προϋπόθεση πάντα να γίνει εξυγίανση ‘’υπογράμμισε ο κ. Κουίκ ο οποίος μιλώντας το απόγευμα και στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ εξέφρασε για μια ακόμα φορά τη στήριξη του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ ευχόμενος στις 26 του Γενάρη να εκπέμπουν μέσα από το Ραδιομέγαρο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...