H Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Με λαμπρότητα και με την ευλογία του Ιερέα της 95 ΑΔΤΕ, Ανχη (Θ) Πατέρα Γρηγόριο Μπόλη γιορτάστηκε και φέτος η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα της ΛΕΘ Ρόδου.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσίας τους, όπου απεύθυναν και σχετικό χαιρετισμό, ο Εκπρόσωπος της 95 ΑΔΤΕ Σχης (ΠΖ) κος Κυρατσάκης Χρήστος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών «ΠΟΜΕΝΣ» κος Δημήτριος Ρώτας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Σπανός Αναστάσιος ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Ρόδου κο Αντώνιο Καμπουράκη, οι Εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Αντιπρόεδρος κος Τριανταφύλλου Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας Βουρλούμης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου κος Σωτηρόπουλος Δημήτριος και η κα. Σαμσούρη Ολυμπία, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλύμνιων κα. Μαρία Βάλλα.

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. Νίκος Αντωνόπουλος, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. κο. Δημήτριο Ρώτα, ως ένδειξη τιμής και σεβασμού για την αγαστή συνεργασία και στήριξη προς την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., αλλά και για την συνολική προσφορά του στην Θεσμική Εκπροσώπηση των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσα από την μεγάλη οικογένεια που λέγεται Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ..

 

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου Αντωνόπουλος Νίκος, απεύθυνε τον ευχαριστήριο χαιρετισμό στους προσκεκλημένους και καλωσόρισε, τους συναδέλφους Στρατιωτικούς που προσήλθαν στην σημερινή εκδήλωση. Κατά την διάρκειας αυτής, ξεκαθάρισε πως η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα μέλη και στους πραγματικούς συμπαραστάτες της Ένωσης, στη συνέχεια ανέλυσε εκτενώς τα βήματα που έχει ακολουθήσει το ΔΣ από την ημερομηνία εκλογής του και μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη να είμαστε ακόμα περισσότερο από ποτέ, ενωμένοι και αλληλέγγυοι, δείχνοντας με την συμμετοχή και την ανταπόκριση μας σε όλες τις δραστηριότητες της Ενώσεως, ένα πραγματικό ενδιαφέρον, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε αντάξιοι του ρόλου μας και της εμπιστοσύνη σας, επιπλέον, ανέφερε πως ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, όμως μέσα από  την συνδικαλιστική μας   έκφραση και δράση, μπορούμε  να  διορθώσουμε  παθογένειες, στρεβλώσεις και λάθη  της εργατικού μας  βίου, που χρόνια  μας  ταλανίζουν και που κάνουν  την καθημερινότητα  μας  δύσκολη  και μονότονη και ουδείς  έως  τώρα, από την  ηγεσία μας  (Στρατιωτική, Πολιτική)  θέλει πραγματικά να  ασχοληθεί.

 

Νωρίτερα την ίδια ημέρα στην αίθουσα της ΛΕΘ Ρόδου παρουσία του Πρόεδρου της ΠΟΜΕΝΣ κ. Δημήτριου Ρώτα, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Γενική Τακτική Συνέλευση Μελών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό, όπου παρουσιάσθηκε η έκθεση της εξελεγκτικής Επιτροπής και ομόφωνα ψηφίσθηκε και εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός του έργου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ, ο Οικονομικός ισολογισμός και απολογισμός έτους 2022 και ο Προϋπολογισμός έτους 2023.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ δέχθηκε πληθώρα ερωτημάτων και συνομίλησε με όλους τους συναδέλφους και επιπλέον, του δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξει τους στόχους και δράσεις της Ομοσπονδίας για το 2023.

Να αναφερθεί ότι πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς την μνήμη του συναδέλφου Γ. Σ. που έχασε ξαφνικά την ζωή του το καλοκαίρι που μας πέρασε. Επίσης κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης έγινε αναφορά και σε ευχάριστα γεγονότα του 2022 που έγιναν από συναδέλφους, οι οποίοι έπραξαν με τιμή και ήθος απέναντί σε πολίτες της Ρόδου.

Προς το τέλος της εκδήλωσης μας πραγματοποιήθηκε η λαχειοφόρο κλήρωση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., όπου αναδείχτηκαν οι νικητές της κλήρωσης. Οι λαχνοί που κέρδισαν θα ανακοινωθούν και θα δημοσιευθούν σε νεότερη ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, ευχαριστεί θερμά, όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους, τις παραπάνω εκδηλώσεις. Τέλος, ευχαριστεί θερμότατα τον Δκτη της 95 ΑΔΤΕ, Υπγο Δημήτριο Βακεντή για την παραχώρηση της αίθουσας της ΛΕΘ Ρόδου, τον Διευθυντή και όλο το προσωπικό της ΛΕΘ Ρόδου για την άψογη εξυπηρέτηση, το ζαχαροπλαστείο ΕΙΡΗΝΗ για την χορηγία της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ για την χορηγία νερών, αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών και το εστιατόριο Pizza LEVENTIS, για την χορηγία των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους. Επίσης, να ευχαριστήσουμε όλες τις εταιρείες και όλους τους τοπικούς επιχειρηματίες που με την συνδρομή τους μας βοήθησαν να έχουμε μία πλούσια λίστα με δώρα για την λαχειοφόρο κλήρωση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.

 

Με συνέπεια και ευθύνη, πάντα δίπλα σας!!!

 

                                                    Με εκτίμηση.

 

                                             Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                                       Ο                                                Ο

                                 Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας         

       

                       Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης

                               Επχίας (ΠΖ)                                Ανθστής (Ο)                                           

                           Τηλ: 6971601974                      Τηλ: 6977422225

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...