H Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων κάνει έδρα της το Καστελλόριζο

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-  Μεγίστη, 09.09.2021

- Θέμα: H Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων κάνει έδρα της το Καστελλόριζο

Η τελετή εγκαινίων του κτηρίου που θα στεγάζει στο Καστελλόριζο τη νεοσύστατη Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:30 στο Καστελλόριζο.

Τον αγιασμό, στο κτήριο που παραχώρησε στην Ε.Ν.Π.Ε.Ν ο δήμος Καστελλορίζου, θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ.κ. Χρυσόστομος, και θα παραστούν δήμαρχοι νησιών, μέλη της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων και επίσημοι καλεσμένοι.

Το Καστελλόριζο επελέγη ως έδρα των γραφείων της Ένωσης για εθνικούς λόγους, αλλά και για το γεγονός ότι οι αγώνες της γίνονται όχι μόνο για τα μεγάλα και γνωστά ανά την υφήλιο ελληνικά τουριστικά νησιά, αλλά κυρίως για τα μικρά ακριτικά νησιά όπου η αύξηση του θαλάσσιου τουρισμού και των θαλάσσιων μεταφορών αποτελεί για αυτά βαθιά οικονομική ανάσα και λύση επιβίωσης και συνέχισης της οικονομικής δραστηριότητας.

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Στα πληττόμενα χωριά της Θεσσαλίας επισκέφθηκε η οργάνωση «Γιατροί Καρδιάς» και έδωσε είδη πρώτης...
Σε ενα κατάμεστο ΡΟΔΟΝ έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...
Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...