445 νέοι εκπαιδευτικοί στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ορκωμοσίας και τοποθέτησης στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Δωδεκανήσου των νεοδιόριστων και μεταταγμένων εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που διορίστηκαν φέτος στα Δωδεκάνησα.
Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν σε όλα τα νησιά μας 445 εκπαιδευτικοί στις ακόλουθες ειδικότητες:
ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ: 255, ΠΕ60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ: 83, ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ: 20, ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: 26, ΠΕ08 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ: 15, ΠΕ79 ΜΟΥΣΙΚΗΣ: 17, ΠΕ86 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: 12, ΠΕ91 ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: 11, ΠΕ07 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ: 5, ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ: 1
Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Ψαράς εύχεται σε όλες και όλους τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς να έχουν καλή σταδιοδρομία, να είναι υγιείς και να υπηρετήσουν με ευσυνειδησία στα φιλόξενα νησιά της Δωδεκανήσου. Τους διαβεβαιώνει - και πρέπει να είναι σίγουροι - ότι η σχολική κοινότητα όλων των νησιών θα τους υποδεχθεί με μεγάλη χαρά και θα τους υποστηρίζει σε κάθε τους βήμα. Τέλος, τους διαβεβαιώνει ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου θα είναι στη διάθεσή τους, για να διευκολύνει κάθε υπηρεσιακή ανάγκη που θα προκύψει, ώστε απερίσπαστοι όλες και όλοι να αφοσιωθούν στο τεράστιας σημασίας έργο που επιτελούν προς όφελος του μέλλοντος όλων μας.
Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας
Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου
Δρ. Χαράλαμπος Ψαράς

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...