300 δενδρύλλια από το Περιφερειακό Φυτώριο στο δήμο Λέρου

Στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου μας παραλάβαμε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022  για άλλη μία χρονιά από το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου τριακόσια(300) δενδρύλλια, παρουσία του Δημάρχου κ. Κόλια Μιχάλη, του Προέδρου Ενεργειακής Α.Ε κ. Θεμέλαρο Ιωάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μεραμπελιώτη Βασίλη και τον Υπεύθυνο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ελένη Μιχάλη.

Ο Δήμος Λέρου, θα ορίσει τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθούν οι δενδροφυτεύσεις και  σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, φορείς και συλλόγους θα οργανώσουμε την καθιερωμένη ετήσια δενδροφύτευση.

Ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο  Γιώργο αλλά και στον Πρόεδρο  κ. Μιχάλη Λουλού του Περιφερειακού Φυτώριου Ν. Αιγαίου για την προμήθεια και τον υπεύθυνο τεχνικών υπηρεσιών Ελένη Μιχάλη για την μεταφορά των τριακοσίων (300) δενδρυλλίων.
Σύντομα θα σταλεί πρόσκληση σε σχολεία και φορείς προκειμένου να υπάρχει συμμετοχή σε μία τόσο σημαντική δράση διότι τα δέντρα αποτελούν ένα από μεγαλύτερα εφόδια της φύσης.
 Η αξία τους είναι τόσο σημαντική που η παρουσία τους καθορίζει την ίδια την λειτουργίας του πλανήτη

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αιχμηρή κριτική στον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη, άσκησε χθες, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος...
Ο πρώην Νομάρχης Δωδεκάνησου Σάββας Καραγιάννης με ανοιχτή επιστολή καταγγέλλει την βάρβαρη...
O πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος πετάει ξανά το γάντι στον πρόεδρο του ΟΠΡΟΤΟΥΡ και τον...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...