“Ολοκληρώθηκε για 4η χρονιά στο Δήμο Καρπάθου το πρόγραμμα της Μ.Κ.Ο. Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- ΘΕΜΑ :  “Ολοκληρώθηκε για 4η χρονιά   στο Δήμο Καρπάθου το πρόγραμμα της Μ.Κ.Ο. Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

  - Επιτυχώς ολοκληρώθηκε  και φέτος και συγκεκριμένα  για 4η συνεχή χρονιά  το πρόγραμμα της Μ. Κ. Ο Αποστολής  της Ιεράς Αριχεπισκοπής σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δ. Καρπάθου και την ευγενική χορηγία της  Eurobank στο πλαίσιο του προγράματος : “ «Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα - Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων – Βρεφικών Πακέτων (Baby Kits)».

  

Ο Δήμαρχος Καρπάθου κ Ιωάννης Θεμ. Νισύριος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του Προγράμματος της Αποστολής σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καρπάθου, και διένειμε σήμερα (02/12)  στους δικαιούχους τα πακέτα που περιείχαν απαραίτητα προϊόντα για τη φροντίδα των νεογέννητων (είδη ρουχισμού, βρεφικής περιποίησης και σίτισης). 

 

Ο Δήμος Καρπάθου και το Κέντρο Κοινότητας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την Μ.Κ.Ο. Αποστολή καθώς και στην  Eurobank  για την άψογη συνεργασία και αναμένουμε τις επόμενες κοινές μας δράσεις.

 

   ..............................................................................................................................

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...