“Εμπειρία –Συνέπεια – Αποτελεσματικότητα - Πολιτισμός” ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός του Παναγιώτη Τσαλόλη στη Θολό

“Εμπειρία –Συνέπεια – Αποτελεσματικότητα - Πολιτισμός” ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός του Παναγιώτη Τσαλόλη στη Θολό.

-O Πρόεδρος της Κοινότητας Θεολόγου, κ. Τσαλόλης   Παναγιώτης  του Νικολάου και   υποψήφιος για τις επόμενες Δημοτικές και Κοινοτικές Εκλογές διεκδικώντας και πάλι την προεδρία της Κοινότητας Θεολόγου,

θεωρεί υποχρέωση να ανακοινώσει  δημόσια, το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία, με τον Ανεξάρτητο  Συνδυασμό (Εμπειρία –Συνέπεια-Αποτελεσματικότητα-Πολιτισμός), που είναι πλαισιωμένος από νέους ανθρώπους,  ικανούς συνεργάτες με πλούσια εμπειρία στα κοινά, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι, όπως και την προηγούμενη πενταετία .

«Ας μας κρίνει ο κόσμος του Θεολόγου με συνείδηση, καθαρό μυαλό, μακριά από πολιτικές αποχρώσεις και μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να δούνε αυτά που κάναμε την προηγούμενη δύσκολη πενταετία και ας μας δώσουν την ψήφο τους , θα προχωρήσουμε πιο δυναμικά» τονίζει ο κ. Τσαλόλης και συνεχίζει:

«Σε ότι αφορά στο Πρόγραμμα και τους στόχους σε διάφορους τομείς:

1) Καθημερινότητα. Καθημερινή ενασχόληση με τους πολίτες, όπως και τα προηγούμενα χρόνια  (Φως, Νερό, Καθαριότητα).

2) Ανάπλαση της παραλίας Θεολόγου. Επιτέλους καταφέραμε να ολοκληρωθεί η μελέτη μετά από 20 χρόνια και περιμένουμε πλέον και την συμμετοχή από πλευράς ΔΕΗ και Δήμου Ρόδου για να ολοκληρωθεί το έργο.

3) Γεωτρήσεις. Είμαστε έτοιμοι και  υπάρχει  ήδη έγκριση για να προχωρήσουμε σε ακόμη μια νέα γεώτρηση στην περιοχή του Καλαμώνα.

4)Αποχέτευση. Συνεχίσουμε και θα ολοκληρώσουμε την σύνδεση  του  αποχετευτικού, από το Ξενοδοχείο  ΓΕΩΡΓΙΑ και σε όλα τα Ξενοδοχεία που βρίσκονται παράλληλα της Επαρχιακής Οδού Ρόδου Καμείρου , με κατάληξη την σύνδεσή τους στον Βιολογικό του ΑΗ Σορωνής.

Η μελέτη είναι σε εξέλιξη από το 2017 και ολοκληρώνεται, με  συνεργασία Δήμου,  ΔΕΥΑ Ρόδου και Δ.Ε.Η

5)Γήπεδο. Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη  και περιμένουμε την ολοκλήρωση της Τεχνικής  μελέτης, από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, για ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού Γηπέδου Θεολόγου.

6) Παιδική χαρά. Τοπογραφημένος χώρος και έγκριση από το Δήμο Ρόδου, για ένα χρόνιο αίτημα που απασχόλησε το χωριό του  Θεολόγου, για τη  δημιουργία Παιδικής Χαράς κάτω από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Είναι θέμα χρόνου η τοποθέτηση.

7) Κοινοτικό οικόπεδο. Εκμετάλλευση του οικοπέδου της Κοινότητας Θεολόγου  κάτω από την Εκκλησία και διαμόρφωση του χώρου με τη δημιουργία ενός κτιρίου  πολλαπλών χρήσεων και τέλεση όλων γενικά των πολιτιστικών  εκδηλώσεων του χωριού.

8) Επισκευές Κτιρίων.

  • α) Συντήρηση του Πνευματικού Κέντρου. Έχει δοθεί ήδη το έργο σε εργολάβο και θα εκτελεστεί την περίοδο του καλοκαιριού.
  • β) Συντήρηση του Δημοτικού  Σχολείου κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.
  • γ) Επισκευές του Κοινοτικού Καταστήματος, εντός του καλοκαιριού.

9) Δημοτικός Φωτισμός. Ήδη έχουμε δρομολογήσει και υπάρχει  προγραμματισμός για τεχνικές  μελέτες και  επεκτάσεις του Δημοτικού Φωτισμού εντός και εκτός του συνοικισμού Θεολόγου.

10) Ασφαλτοστρώσεις. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου, για πρώτη φορά έχει γίνει τοπογράφηση και καταμέτρηση με ξεχωριστές μελέτες για όλους τους δρόμους του χωριού, για ασφαλτόστρωση και κάθε δρόμος θα γίνεται κατά προτεραιότητα.

11) Αγροτική οδοποιία. Με ξεχωριστά κονδύλια, θα γίνονται  όλοι οι αγροτικοί δρόμοι, από ιδιώτες για πιο γρήγορη και ποιοτική δουλειά.

12) Πεζοδρόμια. Έχουμε κάνει ήδη αίτημα για πεζοδρόμια και για τους τρείς δρόμους που οδηγούν στο χωριό.

13) Ανακύκλωση. Ξεκίνησε επί θητείας μας, ΤΗΝ συνεχίσουμε και θα φροντίσουμε για την αναβάθμισή της ανακύκλωσης, ώστε οι πολίτες, να ζουν σε  ένα ποιοτικό και  καθαρότερο περιβάλλον .

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω, ότι είχαμε και θα έχουμε μία άψογη συνεργασία, με όλους τους  Συλλόγους για το καλό του χωριού μας σε πολιτιστικό επίπεδο. Ολοκληρώνοντας, θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο Μπράβο και ένα Ευχαριστώ, για όλους, όσους, κατά τη διάρκεια της χρονιάς έκαναν διάφορες δωρεές στο Δημοτικό Σχολείο του Θεολόγου και συνέβαλαν τα μέγιστα, για την ομαλή και καλή λειτουργία του Σχολείου και για χάρη των παιδιών μας. Ελπίζω, αυτή τους η κίνηση. να βρει και άλλους μιμητές στο μέλλον.

Τα ονόματα των υποψηφίων στο Συνδυασμό μας, ανακοινώνονται στον παρακάτω πίνακα.

 

Για τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό

“Εμπειρία –Συνέπεια – Αποτελεσματικότητα - Πολιτισμός”

Παναγιώτης Τσαλόλης

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...