Ψήφισμα συμπαράστασης του Συλλόγου Επαγγελματιών-Εμπόρων Η.Ν.Κάσου προς το λαό της γειτονικής Σητείας

ΨΗΦΙΣΜΑ

Κάσος  16/9/2023

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Επαγγελματιών-Εμπόρων-Επιχειρηματιών Η.Ν.Κάσου συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τις προσπάθειες των φίλων και γειτόνων κατοίκων της Σητείας που αγωνίζονται για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Σητείας .

Οι κάτοικοι της Σητείας αντιστέκονται στην υποβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας στο Νοσοκομείο Σητείας που συνεχίζεται με τη κατάργηση κλινικών όπως η Παθολογική και η Παιδιατρική που είναι άκρως απαραίτητες !

Όλοι οι Κασιώτες συμπορευόμαστε στους αγώνες σας γιατί το Νοσοκομείο Σητείας είναι εξίσου απαραίτητο για τους κατοίκους της Σητείας και των περιχώρων της  όσο και για τους κατοίκους της Ακριτικής  Η. Ν. Κάσου  και είναι απαραίτητο να συνεχίσει η λειτουργία του και να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο προκειμένου οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στις Υπηρεσίες Υγείας που δικαιούνται !

Οι Υπηρεσίες Υγείας είναι μια σημαντική προυπόθεση τόσο για την ασφαλή διαμονή των κατοίκων μιας περιοχής όσο και για την περαιτέρω τουριστική της ανάπτυξη και η Πολιτεία οφείλει να παρέχει με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΕΛΙΚΗ JPG.jpg

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Στα πληττόμενα χωριά της Θεσσαλίας επισκέφθηκε η οργάνωση «Γιατροί Καρδιάς» και έδωσε είδη πρώτης...
Σε ενα κατάμεστο ΡΟΔΟΝ έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...
Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...