Χ. Κόκκινος: "Ποιοι   " χορωδοι"   επηρεάζουν  και χειραγωγούν τη Δικαιοσύνη ";

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" -ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ρόδος       12.3.21

- "Ποιοι   " χορωδοι"   επηρεάζουν  και χειραγωγούν τη Δικαιοσύνη ";

- Στην προκλητική  και απαράδεκτη  λειτουργία του   περιβόητου "Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτιου Αιγαίου " έχουμε αναφερθεί  συχνά και έχουμε " στηλίτευσει "τις  απαράδεκτες ενέργειες του.

Εκπροσωπεί  ΜΟΝΟ την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη κ.Χατζημαρκο και ΟΧΙ το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλιου!

 

Αποτυχημένο/ες  υποψήφιοι/ες  Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμου του κ. Χατζημαρκου που έχουν τη απεριόριστη στήριξη του, έχουν τοποθετηθει δίπλα του και : 

 

-εκτελούν πιστά τις εντολές του και τον εκπροσωπούν 

 

 - ενώ αμοίβονται με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου ...

εκδίδουν ανακοινώσεις με το" εθνόσημο" που στρέφονται κατά των Περιφερειακών Συμβούλων της μειοψηφίας που εκπροσωπεί σχεδόν το μισο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου!

 

- Στέλνουν συχνά  πολυδάπανες "χορηγούμενες"  στο διαδίκτυο  που στόχο έχουν το διχασμό και την πολιτική πόλωση . 

 

Τελευταία  πρόκληση είναι  η  προχθεσινή (10.3.21) δήλωση σε ΜΜΕ μέλους του και η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου της Π.Ν.Α.  για την ερευνα που ξεκινησε η Δικσιοσυνη και αφορα  τον εκτός σειρά εμβολιασμό και τις μετακινήσεις του κ.Χατζημαρκου  και της παρέας του στη Χαλκη.  Ο τρόπος τους εξοργιζει ακόμα περισσότερο. 

 

Καλούμε  άμεσα   και ονομαστικά να πουν δημόσια "  ποιοί είναι οι " χορωδοι " που με πρωτοφανή και απροκάλυπτη προσπάθεια επηρέασαν και χειραγώγησαν  τη Δικαιοσύνη"- όπως  αναφέρει  - και  ξεκίνησε την  έρευνα στην υπόθεση Χατζημαρκου. Επίσης,  ποιοί είναι οι  εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης που "ενέδωσαν"  και "επηρεάστηκαν"   από τους "χορωδους" και μετα απο δεκαοχτώ (18)ημερες από τον  -καταγγελομενο από το πανελληνιο -εμβολιασμό του κ.Χατζημαρκου κίνησαν τις διαδικασίες που επιβάλλει ο νόμος; 

Είναι ερωτήματα που πηγάζουν από τα λεγόμενα των εκπροσώπων του κ.Χατζημαρκου που ως γνωστό δεν ζήτησε ο ιδιος να  διεξαχθεί   έρευνα για τις εναντίον του καταγγελίες .

 

ΩΣ ΕΔΩ !ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Η κοινωνία μας που υποφέρει ζητά δράσεις ανακούφισης , αλήθεια και καθαρές κουβέντες!  

 Δεν  διαθέτει περισσεύματα για να χρηματοδοτουνται υβριστές, λασπολογοι, κόλακες και "πραιτωριανοι"!

Να απαντήσουν ξεκάθαρα τώρα οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Περιφερειάρχη , διότι  ο πανικός από τη μια  και η αλαζονεία τους από την άλλη  προσβάλλουν και προκαλούν  όσους υπηρετούν  τους δημοκρατικους θεσμούς! 

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"- Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...