Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Κρεμαστή

Οι Σύλλογοι και ο Πρόεδρος προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή
Την παραμονή των Χριστουγέννων στις 18:00, οι Σύλλογοι της Κοινότητάς μας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής των Δημοτικών Ενοτήτων Πεταλούδων – Ιαλυσού, θα πουν τα κάλαντα σε όλο το χωριό.
Ο πρόεδρος της επιτροπής εκδηλώσεων των συλλόγων Κρεμαστής  κ. Γιάννης Μάτσης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής Νίκος Κεφαλάκης, καλούν όλους να μετάσχουν στη χαρά των Χριστουγέννων, να πούμε τα κάλαντα στο χωριό, να γευτούμε τα εδέσματα να πιούμε, στην Πλατεία του Πνευματικού Κέντρου Κρεμαστής και να απολαύσουμε τα τραγούδια από το νεανικό μουσικό συγκρότημα «SLEEPDEEP».

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους φορείς που έλαβαν μέρος στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Κοινότητάς μας :
Τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Παναγία η Ελεημονήτρια” για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα εδέσματα και τα ποτά που προσέφερε. Τη φιλαρμονική των Δημοτικών Ενοτήτων Πεταλούδων – Ιαλυσού υπό τη διεύθυνση του Μάκη Φουρλάνου για τις εύηχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους. Τον Αναπτυξιακό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» με τα χορευτικά της, που τόσο όμορφα παρουσίασε ο Τσαμπίκος Ποδιώτης και φυσικά τη Νατάσα Ζέζου που παρουσίασε όμορφα και ζεστά τραγούδια, σκετς και ποιήματα με τα παιδιά του συλλόγου και μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά. Τη σχολή χορού “DANCE SCHOOL” με υπεύθυνη την Κωνσταντίνα Νταλαμάγκα – Μιρόσαβιτς, που τα παιδιά της έθελξαν με τις ωραίες χορογραφίες και λάμπρυναν τη βραδιά. Τη Ζωή Γαρυφάλλου για το Face painting. Την υπέροχη Παιδική και Μικτή χορωδία και Μαντολινάτα της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων υπό τη διεύθυνση της Φλώρας Πελεκάνου, που έφεραν κοντά μας το αστέρι των Χριστουγέννων από όλα τα μέρη του κόσμου με τη συμμετοχή του Παιδικού Σταθμού Κρεμαστής. Την Αναστασία Κορινθίου και τη Χάρις Κόντου για την παρουσίαση του διαδραστικού παραμυθιού «Αλμυρό χιόνι». Το Σύλλογο Γυναικών, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κρεμαστής, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κρεμαστής, το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου το «Κάστρο», το Γυμναστικό Σύλλογο “ΦΟΙΒΟ”, το Γυμναστικό Σύλλογο «ΕΛΠΙΣ» και το Σύλλογο Τρίτης Ηλικίας που νεανικά και ολοζώντανα συμμετέχει στις πολιτιστικές δράσεις  της Κρεμαστής και φυσικά το νεανικό συγκρότημα «SLEEPDEEP».
Το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής ευχαριστεί όλους όσους μετέχουν στις δράσεις αυτές, γιατί εμείς όλοι δίνουμε χαρά και κουράγιο για να συνεχιστούν αυτές οι ευχάριστες συναντήσεις. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί βλέπουμε τη σύμπνοια των συλλόγων και τη διάθεσή τους για προσφορά. Και να μην ξεχάσουμε ότι κάποιος συνάνθρωπός μας ίσως έχει την ανάγκη μας.
Καλές Γιορτές
για τη Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής
 ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου
Νίκος Κεφαλάκης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...