Χρήστος Ευστρατίου: Στηρίζουμε την περιβαλλοντική δράση της ΟΙΚΟ ΠΑΤΜΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει τις δράσεις για καθαρές παραλίες

- Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου για την περιβαλλοντική δράση της ΟΙΚΟ ΠΑΤΜΟΣ

 

Με αφορμή την περιβαλλοντική δράση καθαριότητας που οργάνωσε χθες η ΟΙΚΟ ΠΑΤΜΟΣ στον κόλπο του Γροίκου στην Πάτμο, ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, του Περιβάλλοντος και του Εθελοντισμού Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου εκφράζει τις ευχαριστίες του για την δημιουργική συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την ΟΙΚΟ ΠΑΤΜΟΣ και όλους τους φορείς και τους εθελοντές που συμμετέχουν στις δράσεις καθαριότητας, που υλοποιεί.

 

Η ΟΙΚΟ ΠΑΤΜΟΣ, χάρη στην πολύτιμη συνδρομή εθελοντών έχει υλοποιήσει 5 περιβαλλοντικές δράσης καθαριότητας παραλιών στην Πάτμο, με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προσφέροντας ένα έργο πολύτιμο για τον περιβάλλον, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πάτμου. Στη χθεσινή δράση έλαβαν μέρος εθελοντές, 67 στον αριθμό, οι οποίοι μάζεψαν σακούλες με απορρίμματα, κυρίως πλαστικά. Η δράση έτυχε της στήριξης, εκτός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των ακόλουθων φορέων: Δήμου Πάτμου, Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ΕΒΕΔ, ΤΕΕ Δωδεκανήσου,

AllForBlue team, GRIKOSBAY, Α. Σ. "  ΞΑΝΘΟΣ Ο ΠΑΤΜΙΟΣ " τμήμα Στίβου, Ένωση Ξενοδόχων Πάτμου, Σκοπευτικός Όμιλος Πάτμου, Σύλλογος των Απανταχού Πατμίων «Εμμανουήλ Ξάνθος ο Φιλικός»".

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εθελοντές, φορείς και την ΟΙΚΟ ΠΑΤΜΟΣ, με τη διαβεβαίωση ότι θα στηρίζει κάθε περιβαλλοντική δράση.

 

 

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...