Χ.Κόκκινος: "Η  απελπισμένη   επιχείρηση  " Προστασία Χατζημαρκου  " ....  το" παρέακι"  με το  ιδιωτικό σκάφος για ...την  " πολιτική προστασία" της  Χαλκης ...και ο εκτός σειράς εμβολιασμός"!

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Ρόδος     9.3.21

- "Η  απελπισμένη   επιχείρηση  " Προστασία Χατζημαρκου  " ....  το" παρέακι"  με το  ιδιωτικό σκάφος για ...την  " πολιτική προστασία" της  Χαλκης ...και ο εκτός σειράς εμβολιασμός"!

- Νέα  προβλήματα μετά   τον  "εκτός σειράς εμβολιασμό " στη Χάλκη του Περιφερειαρχη Νοτιου Αιγαίου, άνοιξαν οι προκλητικές  δηλώσεις έμμισθου  συνεργάτη του και αφορούν την αυθημερόν μετακίνηση του στη Χάλκη   με ιδιωτικό σκάφος και παρέα εν μέσω περιοριστικών μετρων  covid/19(Κυριακή 21.2.21) .

 

Η απελπισμένη επιχείρηση "Προστασία Χατζημαρκου " και η προσπαθεια να σταματήσει η πολιτική κατρακύλα του Περιφερειάρχη  με την επιστράτευση εμμισθων  για να απαντούν " αντ αυτου" τους οδήγησαν σε "αυτογκόλ"!

Σύμφωνα με τη δήλωση ο κ.Χατζημαρκος μπορεί να μετακινείται όπου και οπότε θέλει - παρά τα περιοριστικά μετρα λόγω covid-  γιατί είναι.... " αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία"!

 

Αν ισχύει αυτό  γιατί σιωπούν στα παρακάτω :

 

1) Γιατί δεν πήγε με το πλοίο της γραμμής και χρησιμοποίησε  ιδιωτικό σκάφος για να μεταβεί στη Χάλκη ;Ποιο ήταν το έκτακτο γεγονός Πολιτικής Προστασίας στο  νησί....; Θυμιζω ότι στον πανικό τους  άλλα είπαν  αρχικά για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...!

 

2) Σε τι χρειάζονταν στο " υπηρεσιακο" ταξίδι η παρέα- εξωθεσμικών με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - με τους οποίους  συνταξίδευε στο ιδιωτικό σκάφος  και απόλαυσε και το γεύμα του στη Χάλκη; 

Μήπως βρήκαν μόνο του τον Περιφερειαρχη στους" πέντε δρόμους και στις μαύρες θάλασσες  " και τον έβαλαν μαζί τους  στο σκάφος;

 

3)Ποιο λιμεναρχείο έδωσε άδεια και για ποιο σημαντικό λόγο να γίνει αυτή η μετακίνηση με το" παρεακι" στη Χάλκη εν μέσω covid/19;

 

4) Τις ίδιες ημέρες   η Καλυμνος ήταν στο "κοκκινο" του  χάρτη του covid/19. Γιατί δεν πήγε εκεί για τις αρμοδιότητες της" πολιτικής προστασίας ";

 

5)Ποτέ αφαίρεσε τις  αρμοδιότητες" πολιτικής προστασίας "απο τον Χωρικό Αντιπεριφερειαρχη Δωδεκανήσου ;Τον μετέτρεψε και επίσημα  σε πολιτική " μαριονέτα";

 

6) Γιατί δεν υπήρξε κάποιο  Δελτίο Τύπου για τα θέματα "Πολιτικής Προστασίας" που απασχόλησαν τον κ.Περιφερειαρχη  στη Χάλκη ενώ συνηθίζει με το παραμικρό να προβαίνει σε ανακοινώσεις  ;

 

Μετά τη σιωπή των κυβερνητικών  βουλευτών  της Περιφέρειας μας και των κομματικών στελεχών της Ν.Δ. ,  το" άδειασμά" από τον Άδωνη Γεωργιάδη, την κατακραυγή από Πανελλήνια και τοπικά ΜΜΕ , την καταδίκη του" εκτός σειράς εμβολιασμού" από τα πολιτικά κόμματα και τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης   , η επιστράτευση " μισθοφόρων-βολεμενων"   με τα χρήματα του λαού μας στην Π.Ν.Α. τους εκθέτει,  μεγαλώνει τα αδιέξοδα και ναυαγεί την επιχείρηση "Προστασία Χατζημαρκου "! 

 

ΥΓ1. Οι πρακτικές και  οι συμπεριφορές   του κ. Χατζημαρκου και της παρεας του ,τους οδηγούν σε  βροντερο διαζύγιο με την πολύπαθη κοινωνία  μας και η επιχείρηση "προστασία Χατζημαρκου "  πάει για" φουντο "......Ας ειρωνευονται και ας υβριζουν όσους ασκούμε  τεκμηριωμένη κριτική και καταθέτουμε προτάσεις αλλά ας...   ακούσουν στις βόλτες τους το τραγούδι του συνθέτη Θωμά Μπακαλάκου " Προστάτης ο λαός " .

  Ίσως πάρουν και από εκεί τα μηνύματα....

 

ΥΓ.2  Τέλος...ας διαβάσουν το πρόσφατο άρθρο της" Καθημερινής "για τον εμβολιασμό των μονίμων κατοίκων της Χάλκης ...Θα πάρουν και από εκεί "πίκρα"!

 

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν.Π. Ε.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...