Χαρ. Κόκκινος: Ο εξεταζόμενος από την Δικαιοσύνη Περιφερειάρχης, ο "απουσιολόγος" Αντιπεριφερειάρχης, το βιβλίο "Γκίνες" και το Κτηματολόγιο Ρόδου!

ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "
- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

- Ρόδος 3.11.21

 

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο εξεταζόμενος από την Δικαιοσύνη Περιφερειάρχης, ο "απουσιολόγος" Αντιπεριφερειάρχης, το βιβλίο "Γκίνες" και το Κτηματολόγιο Ρόδου! 

 

Το Νοέμβριο του 2020 το Κτηματολόγιο Ρόδου σταματά την λειτουργία του!Το κτίριο που στεγάζει την υπηρεσία είναι επικίνδυνο και απαιτεί παρεμβάσεις...! Συγχρόνως η οικονομική ζωή του νησιού δέχεται ένα ακόμα πλήγμα και ταλαιπωρούνται οι πολίτες και όσοι εμπλέκονται επαγγελματικά (δικηγόροι, τοπογραφοι μηχανικοί κ. τ. λ.). 

 

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης  έχει την πολιτική βούληση να βρεθεί λύση και δέχεται τις εισηγήσεις των "πρωτευθυνων" Αυτοδιοικητικων στελεχών της περιοχής μας.... 

 

Πέρασε ένας (1) ολόκληρος χρόνος για να έχουμε πρόσφατα (από 1.11.21)  την μερική λειτουργία του και να αγνοείται ακόμα η ημερομηνία για την πλήρη λειτουργία του....! 

Αυτή η θλιβερή εξέλιξη και τα παρακάτω  γεγονότα που αναφέρουμε και  ζήσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα μάλλον θα  απασχολήσουν το βιβλίο... "Γκίνες "! 

 

Συγκεκριμένα για το Κτηματολόγιο Ρόδου :

 

-Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκος έχει κληθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη και εξετάζεται για παράβαση καθήκοντος ! 

 

-Ο γνωστός για τις γκάφες του  και την πολιτική του ανικανότητα  Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανησου κ. Χ. Ευστρατίου  αναλαμβάνει ρόλο "απουσιολόγου" στρεφομενος κατά των υπαλλήλων του Κτηματολογιου που λειτουργούν σε περιβάλλον επικίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα. Η απάντηση που του έδωσαν ήταν... "καταπέλτης"! 

 

-Όποιος εξέφραζε δημόσια διαφορετική πρόταση και επεσήμανε την αδράνεια των υπευθύνων για την αποκατάσταση της λειτουργίας του Κτηματολογιου δεχόνταν ειρωνεία και απόρριψη! 

 

-Οι υπάλληλοι που εργάζονται- κάτω από επικίνδυνες για την υγεία τους συνθήκες στο  Κτηματολογιο Ρόδου- δέχτηκαν επιθέσεις από την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου. Δεν έπεισε κανέναν η ηγεσία της Π. Ν. Α.... ούτε κατάφερε να μεταθέσει τις ευθύνες της. 

 

-Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου (ΔΣΡ) κ. Β. Περίδης με ομάδα  δικηγόρων, προσφέρουν εθελοντική εργασία - συνδράμοντας τους υπαλλήλους - και συμβάλλουν στην έναρξη της πρόσφατης  μερικής λειτουργία του! 

 

Αξίζουν  αναγνώρισης και συγχαρητήρια :

-οι υπάλληλοι του Κτηματολογιου Ρόδου που εργάζονται εκτεθειμένοι σε κινδύνους. 

 

- ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣΡ για την  θετική προσφορά τους. 

 

-Όσοι έχουν το "θάρρος " και σπάνε τη" σιωπή"  και καταθέτουν δημόσια και δημοκρατικά την άποψη τους για την δυσάρεστη εξέλιξη που συμβαίνει στο Κτηματολόγιο Ρόδου. 

 

Οι έχοντες αναλάβει ευθύνες αποκατάστασης στο  Κτηματολόγιο Ρόδου καλό θα ήταν να διδαχθούν από τα λάθη τους, να  παραχωρούν λιγότερες ανούσιες συνεντεύξεις και να  εργαστούν  περισσότερο.

  Η κοινωνία μας ζητά λύσεις και δεν πείθεται από τις ανούσιες αντιπαραθεσεις που προκαλούν οι ίδιοι για να καλύψουν την πολιτική ανεπάρκεια τους! 

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" 

-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου 

Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...