Χαρ.Κόκκινος: Το ιστορικό ΟΧΙ και το έπος του 1940 καλούν την Ελλάδα να είναι αυτοδύναμη χωρίς "πρόσκαιρη εξαγορασμένη προστασία" και εφησυχασμό.

Θέμα: Το ιστορικό ΟΧΙ και το έπος του 1940 καλούν την Ελλάδα να είναι αυτοδύναμη χωρίς "πρόσκαιρη εξαγορασμένη προστασία" και εφησυχασμό.

-" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" -ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ρόδος 27.10.22

-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Το ιστορικό ΟΧΙ και το έπος του 194Ο καλούν την Ελλάδα να ειναι διαχρονικά αυτοδύναμη   χωρίς  "πρόσκαιρη εξαγορασμένη προστασία" και εφησυχασμό.

Το ιστορικό ΟΧΙ  της 28ης Οκτωβριου και το έπος του 1940 καλούν διαχρονικά τους Έλληνες να επαγρυπνούν και να  αγωνίζονται για την εθνική τους ανεξαρτησία, να είναι αυτοδύναμοι  χωρίς πρόσκαιρη και "εξαγορασμενη προστασία "!

Η νίκη των Ελλήνων κατά του Ιταλού κατακτητή  το 1940 απέδειξε την προσήλωση των προγόνων μας στις αρχές και τα ιδανικά της πατρίδας μας. Η  Ελλάδα "σήκωσε το ανάστημα της"  και μόνη -χωρίς βοήθεια - νίκησε την πανίσχυρη Ιταλία και απέδειξε σε όλη την οικουμένη  ότι ο" Άξονας"(Ιταλία, Γερμανία και αργότερα Ιαπωνία) του ολοκληρωτισμού και της βίας  δεν είναι ανίκητος.

Ο εθνικός μας θρίαμβος στηρίχθηκε στη θέληση και τον πατριωτισμό των Ελλήνων και όχι σε " μισθοφόρους" και  πρόσκαιρες συμμαχίες που προωθούν συμφέροντα ισχυρών και όχι ιδανικά και εθνικές αξίες.

Σήμερα, στις δύσκολες ώρες που περνά η κοινωνία μας και με την τουρκική προκλητι κότητα να είναι  διαρκής, καλούμαστε με ενότητα και ετοιμότητα να διαφυλάξουμε την ελευθερία και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης , μαθαίνουμε και τιμούμε την Ιστορία μας  διότι....λαός που δεν γνωρίζει και δεν τιμά την ιστορία του δεν έχει μέλλον!

Ζήτω το ιστορικό ΟΧΙ και το έπος του 1940!                  Ζήτω η Ελλάδα!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ " -Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...