Χαρ.Κόκκινος: Κάποιοι "παίζουν τη δημόσια υγεία στα ζάρια ....." Άμεση στελέχωση των δομών υγείας στα νησιά μας και τοποθέτηση Διοικητή στα νοσοκομεία Ρόδου και Καρπάθου!

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

- Κάποιοι "παίζουν τη δημόσια υγεία στα ζάρια ....."
 -Άμεση στελέχωση των δομών υγείας στα νησιά μας και τοποθέτηση Διοικητή στα νοσοκομεία Ρόδου και Καρπάθου!

- "Ακέφαλα" παραμένουν τα νοσοκομεία  της Ρόδου και της Καρπάθου μετά την - προ διμήνου...- παραίτηση του κοινού  Διοικητή τους  κ.Γ. Ρουμάνη.
Η καθυστέρηση ορισμού Διοικητή προκαλεί θυμό,  ερωτήματα και απορίες.
Αφενός  η ονοματολογία "παίρνει και δίνει" και υπάρχουν συνεχείς χρονικές  μετάθεσεις του ορισμού  του από την πολιτική ηγεσία  του Υπουργείου Υγείας ( λες και δεν υπαρχει τόσο  καιρο υπαρχει ένας σοβαρός ανθρωπος να αναλάβει...)και από την άλλη τα προβληματα στις ανωτέρω δομές υγείας αλλά και σε πολλά νησιά του Νοτίου Αιγαίου -λόγω της μεγάλης υποστελεχωσης  σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό- διογκώνονται .

Είναι λυπηρό η δημόσια υγεία να "παίζεται στα ζάρια"...!
Οι νησιώτες μας και οι χιλιάδες επισκέπτες μας πρέπει να νιώθουν και να είναι σε ένα ασφαλές περιβάλλον.Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε,  οι ανάγκες μεγαλώνουν και πολλες δομές υγείας μας μένουν αστελεχωτες , χωρίς απαραιτητα υλικά και ιατρικά μηχανήματα και χωρίς υπεύθυνες διοικήσεις για να δώσουν λύσεις! 
Ειναι θλιβερό -εφόσον ισχύουν τα γραφόμενα στα ΜΜΕ -  να καθυστερεί η τοποθέτηση διοικητή στα ανωτέρω δημόσια  νοσοκομεία διότι υπάρχει" εσωκομματική κόντρα "μεταξύ της ηγεσίας της Περιφέρειας Ν.Αιγαιου και κυβερνητικών βουλευτών της Δωδεκανήσου για "επιβολή " ατόμων που ανήκουν στη "σφαίρα επιρροής" τους. Άνθρωποι διασύρονται ,  απαξιώνονται και  απογοητευονται.
Τέλος επισημάνουμε ότι αυτή η "νοσηρή " κατάσταση  βάζει σε δεύτερη μοίρα  σοβαρές δράσεις αλλά και  εξαγγελίες για νέα νοσοκομεία που προγραμματιζονται  να δημιουργηθούν  στην περιοχή μας .

Οι νησιώτες μας θέλουν ισχυρό και αποτελεσματικό  Εθνικό Σύστημα Υγείας,  το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό ......Ας αναλάβουν επιτελουςμ τις ευθύνες τους αυτοί που λάμπουν μέχρι σήμερα με την.... ανευθυνότητα τους!
Με αναβολές αποφάσεων,   "εσωκομματικες ισορροπίες" και κρύψιμο των προβλημάτων "κάτω από το χαλί " δεν υπάρχει κοινωνικό κράτος  ούτε κοινωνική συνοχή!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
-Επικεφαλής του Ανεξαρτήτου Περιφερειακου Συνδυασμού" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" 
-Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου. 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...