Χαρ.Κόκκινος: Η κοινωνία αναμένει αναπτυξιακές δράσεις και όχι δημιουργία αναποτελεσματικων " οργανισμών" και "εταιριών" από την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου!

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "
- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

- Ρόδος 31.5.22
- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Η κοινωνία αναμένει αναπτυξιακές δράσεις και όχι  δημιουργία αναποτελεσματικων  " οργανισμών" και "εταιριών" από την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου! 


Με αφορμή την πρόσφατη( κατά πλειοψηφία)  απόφαση του Περιφερειακου Συμβουλίου Ν.Αιγαίου για την ίδρυση "Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού" (DMO) στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου  επισημάνουμε τα παρακάτω:

-Η κοινωνία μας αναμένει αναπτυξιακές δράσεις και όχι δημιουργία αναποτελεσματικων "οργανισμών " και "εταιριών"  από την Περιφερεια Νοτίου Αιγαίου(Π.Ν.Α.) !

-Μέχρι σήμερα έχει παρατηρηθεί σε οργανισμούς και εταιρίες της Π.Ν.Α. να έχουν δημιουργηθεί έμμισθες θέσεις για τα στελέχη και φίλους της Περιφερειακής  Αρχής Ν.Αιγαίου , να υπάρχει πληθώρα "απευθείας αναθέσεων " , το παραγόμενο έργο τους να είναι μηδαμινό και τα οφέλη της κοινωνίας μας ελάχιστα!

-Το τουριστικό προϊόν  της περιοχής μας έχει ανάγκη από καινοτόμες και υποστηρικτές ενέργειες όμως ειναι" κωμικοτραγικη"   η εικόνα της Περιφερειακης Αρχής Ν.Αιγαίου και του Περιφερειαρχη  Γ. Χατζημαρκου να κρύβονται στα δύσκολα και να  "πανηγυρίζουν " στα αυτονόητα και όταν η "τουριστική βιομηχανία μας" αποδίδει να επιχειρούν να "καπελωσουν" προσπάθειες και πρωτοβουλίες άλλων φορέων .

-Θέλουμε την σωστή και αποδοτική  λειτουργία  του νέου οργανισμου DMO αλλά  κινούμενοι πάντα με  υπεύθυνη στάση  σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα του τόπου μας, δηλώσαμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακου Συμβουλίου Ν.Αιγαίου τις επιφυλάξεις και τις προτάσεις μας και ότι δεν δίνουμε "λευκή επιταγή " και θα κρίνουμε αυστηρά την  ηγεσία της Π.Ν.Α.σε περιπτωση που παρατηρηθουν "παρατράγουδα" και παραλείψεις !

Χαράλαμπος Κόκκινος 

-Επικεφαλής του Ανεξαρτητου Περιφερειακου Συνδυασμου "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...