Χαράλ. Κόκκινος: "Αυθαίρετες κατασκευές, αυταρχικές δηλώσεις και απαξίωση της Ελληνικής Αστυνομίας "!

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" 
- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

- Ρόδος 29.4.22

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

- "Αυθαίρετες κατασκευές, αυταρχικές δηλώσεις και  απαξίωση  της Ελληνικής  Αστυνομίας "! 

Η  αυταρχική και αλαζονική δήλωση 
του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη  Δωδεκανησου κ. Χ. Ευστρατίου (στενό συνεργάτη του Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου)  εκθέτει πάλι  το σύνολο της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου! Αναδεικνύει τις πραγματικές της σκέψεις  για τις αυθαίρετες κατασκευές στα νησιά μας  και απαξιώνει  το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.)! 

Στην  τοποθέτηση του  ο  Χωρικός Αντιπεριφερειαρχης Δωδεκανησου μίλα δημόσια  για:
-ελλειπή αστυνόμευση στην Ρόδο (σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς)  και "υποδεικνύει" στις υποστελεχωμενες  υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.... το πώς θα λειτουργήσουν στη φύλαξη  του νησιού της Ρόδου   και ταυτόχρονα δείχνει την.... "ενόχληση του" γιατί απασχολουνται  με την  μόνιμη φυλαξη το φερόμενου  ως αυθαίρετου  υπό κατασκευή   κτίσματος  στην περιοχή της "Γλύστρα"  στη Νότια Ρόδο! 

Θα περίμενε κανείς αντί για αυτήν τη απαράδεκτη και λανθασμένη  πολιτική στάση - νέα γκάφα του κ. Ευστρατίου να υπήρχαν :

1) πρωτοβουλίες για τη στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών, ουσιαστική συνεργασία  με την ΕΛ.ΑΣ. και  δημόσια  αναγνώριση  του δύσκολου έργου των στελεχών της. 

2) καταγγελία για αυθαίρετα κτίσματα αντί αλαζονικής και περίεργης αναφοράς  γιατί να υπάρχει αστυνομική  δύναμη σε  ένα από αυτά ! 

3) Να ενεργοποιηθεί η Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειας Νότιου Αιγαίου(της οποίας έχει την εποπτεία) και να πραγματοποιηθούν έλεγχοι στα αυθαίρετα κτίσματα που  "ξεφυτρώνουν" συνεχώς  στα νησιά μας. 

4)Να απευθυνθεί στον άνθρωπο που τον τοποθέτησε Αντιπεριφερειάρχη (τον κ. Χατζημάρκο)  και να τον ρωτήσει γιατί απέσπασε και απασχολούσε αστυνομικό υπάλληλο κοντά του και δεν τον άφηνε  να ασκήσει τα καθήκοντα του για το ευρύ κοινωνικό σύνολο όπου - πιθανότατα - θα ήταν πιο χρήσιμος. 


Στην  προ ολίγων ημερών συνεδρίαση  του Περιφερειακου Συμβούλιου  Νότιου Αιγαίου είχαμε επισημάνει με ανακοίνωση μας ( στις 20.4.22) ότι η  Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου  στέλνει "την  μπάλα στην εξέδρα" για τις αυθαίρετες κατασκευές, μεταθέτει πλήρως τις ευθύνες - στους δήμους  χωρίς να το επιθυμούν-  και  εγκαταλείπει αναγκαίες  πολιτικές πρωτοβουλίες! 

Τώρα  τα  στελέχη  της  δείχνουν  την απαξιωτική  στάση  προς την ΕΛ.ΑΣ. και ταυτόχρονα την συνεχή αδράνεια τους για την πρωτόγνωρη περιβαλλοντικη  "βεβηλωση"  που πραγματοποιείται στα νησιά μας επί θητεία τους!

Ας αντιληφθούν  ότι αρκετές φορές " η σιωπή είναι χρυσός". Ας δουλεύουν παραγωγικά περισσότερο και  να μιλούν λιγότερο διότι εκτίθενται καθημερινά στην κοινωνία μας για την αλαζονική τους συμπεριφορά, την πολιτική τους  ανικανότητα και την απουσία ουσιαστικό έργου που θα βοηθήσει το σύνολο των νησιωτων και όχι.... λίγους και εκλεκτούς ! 

ΥΓ1: Αν ο κ. Ευστρατίου αποφασίσει να καταταγεί στην ΕΛ.ΑΣ. για να βοηθήσει το έργο της, να γνωρίζει ότι απαιτούνται Πανελλήνιες Εξετάσεις και ως απόφοιτος Λυκείου που είναι  μπορεί να δοκιμάσει εκεί τις δυνάμεις του.

ΥΓ2:Πόσα "μαργαριτάρια" θα πει ακόμα!  Θυμίζουμε ότι δεν έχει "μαζέψει" ούτε τις  δημόσιες  πολιτικές  του αθλιότητες του πρόσφατου παρελθόντος!

ΥΓ3: Αναμένουμε  "αυθόρμητη  χορηγούμενη" στο διαδίκτυο "  από κάποιο "ανεξάρτητο ΜΜΕ" που "λιβανίζει" μόνιμα την Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου. 


ΥΓ4: Τόσους δημοσιογράφους και ειδικούς συμβούλους έχουν στην Π.Ν.Α. Ας συμβουλέψουν σωστά  τα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου. 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" 
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...