Χαράλαμπος Κόκκινος: Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια! Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών

ΡΟΔΟΣ   21-03-20

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ-ΣΧΕΔΙΟ  ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟΥ COVID-19  ΚΑΙ ΤΙΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.»

 

           Η χώρα  μας και το σύνολο της ανθρωπότητας αντιμετωπίζει έναν ισχυρό, αόρατο και ύπουλο εχθρό.

           Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε  αυτή τη μάχη με ενότητα, σχέδιο και ψυχραιμία. Η ζωή πρέπει και  θα νικήσει τον covid-19!!!

           Μετα τη δυσκολη δεκαετία των μνημονίων καλείται ο λαος μας να μείνει όρθιος και δυνατός και να αντιμετωπίσει τον απειλητικό "κορωνοϊό"!!!

           Με το προσφυγικό - παράτυπη μετανάστευση και την τουρκική προκλητικότητα να παραμένουν ταυτόχρονα ζητήματα αιχμής, το "μέτωπο" που πρέπει να δημιουργηθεί για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγειας πρέπει να ειναι αραγές και αποτελεσματικό.

           Είναι ατομική και συλλογική ευθύνη, είναι υπόθεση ολων μας!

           Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων προκειμενου να είμαστε υγιείς αλλά και να διαφυλαχθεί το Εθνικό μας Σύστημα Υγείας που το υπερασπίζεται και το υπηρετεί με  αυτοθυσία το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας.

           Οι καθημερινές  αγωνιώδεις κυβερνητικές εξαγγελίες δείχνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη να  τηρηθούν οι υποδείξεις και οι αποφάσεις. Είναι θετικές οι απαραίτητες νέες προσλήψεις που ορθά επισπεύδονται και πραγματοποιούνται στον τομέα της δημόσιας υγειας και εφόσον χρειαστεί θα πρεπει να συστρατευτούν και όσοι/ες  υπηρετούν την υγεία και στον ιδιωτικό τομέα. Συγχρόνως τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση θα πρέπει να συμπεριλάβουν το σύνολο των πληγέντων από την πανδημία και να πραγματοποιηθεί με σωστή και δίκαιη καταγραφή!

          Επίσης απαιτείται ρεαλιστικό σχεδιο και ψυχραιμία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σήμερα και αύριο. Η κοινωνία μας πρέπει και θα μείνει όρθια!!!

Οι άνθρωποι της καθημερινότητας πλήττονται και συγχρόνως οι παραγωγικοί τομείς της οικονομίας  (όπως π.χ. η τουριστική μας βιομηχανία).

Η παράταξη μας, με το αίσθημα ευθύνης που τη διακρίνει, στέκεται δίπλα στους πολίτες, ευχαριστεί τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, επικροτεί τις θετικές προληπτικές ενέργειες που πραγματοποιούνται, συνεργάζεται με όποιον πραγματικά σκέφτεται λογικα και ενεργεί για τον τοπο και επισημαίνει την ανάγκη θωράκισης της δημόσιας υγειας και της κοινωνικής συνοχής.                                                                          

 

ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!

 

Χαράλαμπος Κόκκινος

 

Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου/Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης "Πνοή Δημιουργίας Νοτιου»Αιγαίου»-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.)

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...