Χαιρετισμός του Δημήτρη Γάκη το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κω

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Δήμαρχε,

Κυρίες & κύριοι σύνεδροι!

Ο ποιοτικός τουρισμός, η βιώσιμη ανάπτυξη και η κοινωνική συνοχή είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με το Αρχιπέλαγος. Η τουριστική ανάπτυξη επιβάλει την ολοκληρωμένη και ποιοτική αξιοποίηση του φυσικού και πολιτισμικού πλούτου των νησιών, μια δυναμική σχέση ανάπτυξης, συμμετοχικότητας και επιχειρηματικότητας.

Κυρίως όμως, αφορά στη στρατηγική για την αποτελεσματική προβολή και την ανάδειξη της σημασίας του τουριστικού προϊόντος των νησιών αλλά και στην ανταπόκριση των τοπικών κοινωνιών στις προκλήσεις που συνεπάγονται οι αναπτυξιακοί στόχοι. Στόχοι, που θα πρέπει να συνδυάζουν την οικονομική ευημερία τοπικών κοινοτήτων, την κοινωνική συνοχή και την προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτισμού.

Είμαστε  σίγουροι, ότι τα Δωδεκάνησα, μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις ισχυρές προκλήσεις και ότι το διήμερο φόρουμ στην Κω, θα αποτελέσει μια πλατφόρμα γόνιμης δημιουργίας, ανάπτυξης και προόδου.

Με αυτές τις σκέψεις, εκ μέρους της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου: «Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας» στην Κω.

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη των ζώων και κυρίως των σκύλων, που υπήρξαν συντροφιά μου σε πολύ δύσκολα...
O γνωστός Ροδίτης ορθοπεδικός Μανώλης Σαρικάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Αρχή...
Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...