Χίλια δένδρα και καλλωπιστικά φυτά μοίρασε το Επαρχείο Καρπάθου στις τοπικές κοινότητες

ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
-Χίλια δένδρα και καλλωπιστικά φυτά παραχώρησε δωρεάν μετά από αίτημα του Επαρχείου Καρπάθου το φυτώριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Με έγγραφο του Επάρχου Καρπάθου κ. Γιάννη Μηνατσή προς το Διοικητή της 95 Α.Δ.Τ.Ε.Α, ζητήθηκε η διάθεση στρατιωτικού οχήματος για την φόρτωση και τη μεταφορά των δενδρυλλίων με το πλοίο «Κορνάρος» στο νησί μας.
Από το γεωπόνο του Επαρχείου κ. Μανώλη  Κριτσιώτη, έγινε η κατανομή των δενδρυλλίων και των καλλωπιστικών στη Δημοτική Κοινότητα Πηγαδίων και στις Τοπικές Κοινότητες, ενώ 150 καλλωπιστικά φυτεύτηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Επαρχείου και άλλα εστάλησαν να φυτευτούν στον αύλιο χώρο του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου της Ολύμπου. Τα υπόλοιπα μοιράστηκαν αναλογικά στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, σύμφωνα με τα αιτήματα που είχαν υποβάλει και οι οποίοι θα συστήσουν ομάδες για την πραγματοποίηση της δενδροφύτευσης στις περιοχές τους.
Το Επαρχείο θα επανέλθει με νέο αίτημα προσεχώς για την παραχώρηση άλλων χιλίων δένδρων και καλλωπιστικών.

                                           ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ

Ο Έπαρχος Καρπάθου, ευχαριστεί θερμά τον συμπατριώτη μας πρόεδρο της «Φυτώριο Α.Ε» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Μιχάλη Μπαριανάκη , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους υπαλλήλους του φυτωρίου, τον στρατηγό Διοικητή της 95 Α.Δ.Τ.Ε.Α για τη διάθεση του οχήματος, τη Ναυτιλιακή Εταιρεία ΑΝΕΚ- ΛΑΝΕ για τη δωρεάν μεταφορά, το διοικητή της Μονάδας Εθνοφυλακής της Καρπάθου, τους προέδρους της Δημοτικής Κοινότητας Πηγαδίων και των Τοπικών Κοινοτήτων του νησιού μας, το προσωπικό του Επαρχείου και όλους τους εθελοντές οι οποίοι θα συμμετέχουν στη δενδροφύτευση.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...