Φ. Χατζηδιάκος στο δ.σ Ρόδου: Μπορεί να χάσαμε τις εκλογές, αλλά θα είμαστε εδώ με το κεφάλι ψηλά - Πλεονασματικός ο ισολογισμός του δήμου

Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου, με μια μόνο αρνητική ψήφο, ο ισολογισμός για την οικονομική χρήση του 2018, ο οποίος είναι πλεονασματικός.
«Αυτό επετεύχθη, ανέφερε ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών Σάββας Διακοσταματίου, χάρη στις προσπάθειες για μείωση του λειτουργικού κόστους και αύξηση των εσόδων του Δήμου».
Την άποψη ότι η σημερινή δημοτική αρχή μπορεί να φύγει με το κεφάλι ψηλά, εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ροδιακή Δημιουργία», Γιάννης Γιαννακάκης, ενώ από τη μείζονα μειοψηφία ο δημοτικός σύμβουλος Στέργος Στάγκας ανακοίνωσε ότι καταψηφίζει, κάνοντας μια σειρά από παρατηρήσεις όπως γιατί δεν επαναλειτούργησε η Δημοτική Αστυνομία και γιατί δεν χρηματοδοτήθηκαν κάποια έργα από ίδιους πόρους του Δήμου.
«Χρειάζεται και λίγη μεγαλοψυχία» παρατήρησε ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, κάνοντας λόγο για «μαθηματικά του μπακάλη» και για κριτική του τύπου «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».
«Το τεχνικό πρόγραμμα που θ’ αφήσουμε στην επόμενη δημοτική αρχή περιλαμβάνει 85 συνεχιζόμενα έργα και άλλα 34 νέα, από τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τη Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης. Επιπλέον δεν επιβαρύναμε τον πολίτη με ούτε 1 ευρώ είτε σε δάνεια, είτε αυξάνοντας τα δημοτικά τέλη. Μπορεί να χάσαμε τις εκλογές, αλλά θα είμαστε εδώ με το κεφάλι ψηλά» κατέληξε ο δήμαρχος, υπερασπιζόμενος το έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

ert.gr

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο, δεν ξεχάσαν την σημερινή επέτειο για τα 45 χρόνια απο την...
"Ανοίξαμε όλα τα μέτωπα κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση θανάσιμου τραυματισμού 37χρονου έπειτα από συμπλοκή 4...
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ε. Α. Υ. Ν. Δ. Αρ. Εγκρ....