Φ. Χατζηδιάκος στο δ.σ Ρόδου: Μπορεί να χάσαμε τις εκλογές, αλλά θα είμαστε εδώ με το κεφάλι ψηλά - Πλεονασματικός ο ισολογισμός του δήμου

Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου, με μια μόνο αρνητική ψήφο, ο ισολογισμός για την οικονομική χρήση του 2018, ο οποίος είναι πλεονασματικός.
«Αυτό επετεύχθη, ανέφερε ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών Σάββας Διακοσταματίου, χάρη στις προσπάθειες για μείωση του λειτουργικού κόστους και αύξηση των εσόδων του Δήμου».
Την άποψη ότι η σημερινή δημοτική αρχή μπορεί να φύγει με το κεφάλι ψηλά, εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ροδιακή Δημιουργία», Γιάννης Γιαννακάκης, ενώ από τη μείζονα μειοψηφία ο δημοτικός σύμβουλος Στέργος Στάγκας ανακοίνωσε ότι καταψηφίζει, κάνοντας μια σειρά από παρατηρήσεις όπως γιατί δεν επαναλειτούργησε η Δημοτική Αστυνομία και γιατί δεν χρηματοδοτήθηκαν κάποια έργα από ίδιους πόρους του Δήμου.
«Χρειάζεται και λίγη μεγαλοψυχία» παρατήρησε ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, κάνοντας λόγο για «μαθηματικά του μπακάλη» και για κριτική του τύπου «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».
«Το τεχνικό πρόγραμμα που θ’ αφήσουμε στην επόμενη δημοτική αρχή περιλαμβάνει 85 συνεχιζόμενα έργα και άλλα 34 νέα, από τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τη Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης. Επιπλέον δεν επιβαρύναμε τον πολίτη με ούτε 1 ευρώ είτε σε δάνεια, είτε αυξάνοντας τα δημοτικά τέλη. Μπορεί να χάσαμε τις εκλογές, αλλά θα είμαστε εδώ με το κεφάλι ψηλά» κατέληξε ο δήμαρχος, υπερασπιζόμενος το έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

ert.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...