ΦΩΤΟ-Ρόδος: Εγκαινιάστηκε το Ιατρείο του Γιώργου Ε. Κουσουρνά, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του ιατρείου του Γιώργου Κουσουρνά, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, που έγιναν χθες επι της Αννης Μαρίας, πάνω απο την Αλφα Βανκ. Ο Γιώργος Κουσουρνάς είναι γιος του πρώην δημάρχου Στάθη Κουσουρνά ο οποίος χθες μαζί με την σύζυγο του Βούλα καμάρωναν και δικαιολογημένα αφού ο νεαρός επιστήμονας έχει βαρύ βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του. Στα εγκαίνια ήταν το τοπικό ΠΑΣΟΚ, ο Κοσμάς Σφυρίου. ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Βασίλης Σταυριανός. ο Γιάννης Μαχαιρίδης, ο Γιάννης Τσιγάρος, ο Δημήτρης Μοσχογιάννης, ο Σάββας Χατζησάββας , ο Βασίλης Καυμενάκης, ο Γιάννης Παρασκευάς που έκανε και χρέη ψάλτη, η Λίτσα Φτακλάκη, ο Νίκος Ζωίδης, ο Γιώργος Ζαχαριάδης και αρκετοί άλλοι. Αρκετοί ήρθαν από το χωριό του Στάθη Κουσουρνά, την Απολακκιά να συγχαρούν πατέρα και γιο και να ευχηθούν το ιατρείο να είναι καλορίζικο. Ήταν εκεί επίσης ο Μανώλης Σαββής, ο Δημήτρης Καρατζιάς, ο Σάββας Χριστοδούλου και η Αννα Ζωάννου. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Γαβριήλ Ιατρού με ψάλτες το Γιάννη Παρασκευά και τον Στέργο Παρασκευά. Υπερσύγχρονο το ιατρείο, κάτι που έλειπε απο την περιοχή μας, σημαντικές σπουδές και εμπειρία. Του ευχόμαστε τα καλύτερα! Είναι ελπιδοφόρο που η Ρόδος βγάζει νέους, λαμπρούς επιστήμονες, γεγονός που μας κάνει να αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο μέλλον της περιοχής μας! Το βιογραφικό του Γιώργου Κουσουρνά:

--------------------------------------------------- Γιώργος Ε. Κουσουρνάς Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος

Γεννήθηκε στο Ρόδο το 1982. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στη Ρόδο και την υπηρεσία υπαίθρου στη Νάξο. Για ένα χρόνο, εργάστηκε στο Γ.Ν. Ρόδου “Ανδρέας Παπανδέου”, ως ειδικευόμενος χειρουργικής, στο πλαίσιο της ειδικότητας της Ουρολογίας. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ουρολογίας από την Α’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» το 2016.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Υποψήφιος διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα την Επανορθωτική Ουρολογία. Είναι κάτοχος του τίτλου FECSM (Fellow of the European Committee of Sexual Medicine), εξειδίκευση στη Σεξουαλική Ιατρική.

Οι τομείς ενδιαφέροντός του είναι η ανδρολογία (στυτική δυσλειτουργία, διαταραχές γονιμότητας, διαταραχές εκσπερμάτισης), η επανορθωτική και προσθετική ουρολογία (πεϊκή πρόθεση, συσκευές αποκατάστασης εγκράτειας, ουρηθροπλαστική), η λειτουργική ουρολογία και η γυναικολογική ουρολογία (ακράτεια, πρόπτωση πυελικών οργάνων).

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και προγραμμάτων εξειδίκευσης στη χειρουργική ανδρολογία και επανορθωτική ουρολογία, ενώ έχει βραβευθεί ως εισηγητής επιστημονικών εργασιών σε πανελλήνιο επίπεδο. Παράλληλα, έχει επιδείξει σημαντική παρουσία ως προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια και συγγραφικό έργο σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και συγγράμματα ουρολογίας.

Από το 2016 μέχρι σήμερα, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» και συνεργάτης των ιατρείων Λειτουργικής Ουρολογίας, Επανορθωτικής Ουρολογίας και Ανδρολογίας. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με εξειδίκευση στους τομείς της επανορθωτικής ουρολογίας και της ανδρολογίας.

Είναι ενεργό μέλος πολλών διεθνών (EAU, ESGURS, GURS, ICS, ESSM, ISSM, SIU) και ελληνικών επιστημονικών κοινοτήτων (ΕΟΕ, ΟΝΟΓΟ, ΑΝΔΡΥΠΟ, ΕΕΟΟΓΕΚ). είναι εκλεγμένος Γραμματέας του τμήματος Ουροδυναμικής, Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Ο Γιώργος Κουσουρνάς έχει και ενημερωτικό ιστολόλόγιο: https://kousournas-urology.gr/

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...