ΦΩΤΟ απο τόπο εγκλήματος: Τη Δευτέρα στην ανακρίτρια ο 46χρονος για δολοφονία Κρητηνίας - Διαφώνησε με το θύμα για την ποιότητα, ποσότητα και τιμή της ηρωίνης που θα αγόραζε!....

Αργά χθες το βράδυ εμφανίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου, στις 10 το βράδυ, ο 46χρονος φερόμενος ως δολοφόνος του 43χρονου επιχειρηματία που βρέθηκε χθες το πρωί πυροβολημένος σε δασική περιοχή μεταξύ Κρητηνίας και Εμπωνα. Εμφανίστηκε με τους δικηγόρους του Φώτη Χατζηδιάκο και Δήμο Μουτάφη και έλαβε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα να παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου. Ο 46χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τη παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Η δολοφονία προέκυψε μετά τη διαφωνία του 43χρονου με τον 46χρονο ως προς την ποιότητα, ποσότητα και τιμή της ηρωίνης(μικροποσότητα) που επρόκειτο να πωλήσει το θύμα στο δράστη. Ως γνωστόν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης είχαν δώσει ραντεβού για την αγοραπωλησία των ναρκωτικών σε δασική περιοχή ανάμεσα σε Εμπωνα, Κρητηνία και Σιάννα. Εκεί ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα στο θώρακα και το κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητο του. 

. Η Ασφάλεια Ρόδου δεν άρχισε να φθάσει στον δράστη, έλαβε προφανώς πληροφορίες απο την σύζυγο του Θύματος, και σχετικά γρήγορα ομολόγησε τη πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον τόπο του εγκλήματος. Να σημειωθεί οτι ο δράστης είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε άλλη υπόθεση ναρκωτικών. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του VERENA.GR είναι απο τον τόπο του εγκλήματος, εκεί που βρέθηκε το αυτοκίνητο με το θύμα πυροβολημένο. Είναι λίγο πριν απο τον Εμπωνα σε δασώδη περιοχή με λίγες ελιές και αμπέλια.


 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...