Φωτιά στη Λέρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Από το γραφείο Δημάρχου ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (10.7.2019) ξέσπασε πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, ταυτόχρονα σε εφτά διαφορετικά σημεία, ένδειξη ότι πιθανώς πρόκειται για εμπρησμό.

-Άμεσα στο σημείο κατέφθασε προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν υπάλληλοι του Δήμου, εθελοντές - πολίτες υπό την εποπτεία του Δημάρχου καθώς και περίπολος δασοπροστασίας του 588 ΤΕ παρουσία του Διοικητή.

-Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί θερμά το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, τους πολίτες - εθελοντές που έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, τον Διοικητή και τους άντρες της περιπόλου του 588 ΤΕ., την Διοικήτρια του Α.Τ. Λέρου καθώς επίσης και τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες βυτιοφόρων που μετέφεραν νερό στο σημείο της πυρκαγιάς.

 

Οι υπάλληλοι του Δήμου Λέρου με τα πυροσβεστικά οχήματα παρέμειναν έως τις βραδινές ώρες στο σημείο της πυρκαγιάς.

 

Τέλος, οτιδήποτε άλλο για το θέμα, πέραν των ανωτέρω, έχει δημοσιευθεί σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

Κόλιας Μιχάλης

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Νέος πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου είναι ο Παναγιώτης Εγγλέζος, ενα έμπειρο συνδικαλιστικό...
Ενα τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη απο το Διδυμότειχο που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο εγραψε και...
ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-Στον ακήρυχτο πόλεμο της ασφάλτου η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς...
ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ - Δεν υπάρχει τίποτα πιο βέβαιο από του θανάτου τον...