Φ.Χατζηδιάκος προς Α. Καμπουράκη: Εμείς εδώ είμαστε, εσείς είστε εξαφανισμένος! Οι Ροδίτες αναρωτιούνται: Έχει δήμαρχο η Ρόδος;

Ρόδος 20/05/2020-Θέμα : Απάντηση στις δηλώσεις του κ.Καμπουράκη

- Οι πολίτες γνωρίζουν καλά ποιός είναι «ο κλέφτης» και ποιός «ο νοικοκύρης», κ.Καμπουράκη

- Δεν περίμενε κανένας τίποτε περισσότερο από τις εμπαθείς, ασυνάρτητες και κενές περιεχομένου απαντήσεις του γραφείου τύπου του κ.Καμπουράκη.

Ωστόσο για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί τους σε κάτι: Πράγματι «η ιστορία γράφεται από τους παρόντες» και εμείς ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε παντού παρόντες. Ο κ.Καμπουράκης είναι εξαφανισμένος (μήπως λόγω Netflix;) και οι Ροδίτες αναρωτιούνται: Έχει δήμαρχο η Ρόδος;

Όσο για τα λοιπά περί προχειρότητας και σπατάλης, τον προσκαλώ και τον προκαλώ σε ανοικτό διάλογο παρουσία όλων των Μ.Μ.Ε. της Ρόδου, κάτι που δεν τόλμησε προεκλογικά, γιατί γνωρίζει ότι ισχύει και γι αυτόν η ρήση του γέρου της Δημοκρατίας, Γεωργίου Παπανδρέου, για τον στρατηγό Γρίβα: «εδοξάσθη κρυπτόμενος και εγελοιοποιήθη εμφανιζόμενος».

Τέλος, να μην μιλάει για ήθος και ύφος, γιατί όπως λέει ο θυμόσοφος λαός: «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» και οι Ροδίτες γνωρίζουν καλά ποιος είναι «ο κλέφτης» και ποιος «ο νοικοκύρης», κ.Καμπουράκη.

 

Φώτης Χατζηδιάκος

τ. δήμαρχος Ρόδου

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...