Φτιάχνουν κλίμα για βίαιη εκκένωση του Ραδιομεγάρου...

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, επειδή ειλικρινά δεν αντέχουμε άλλες δηλώσεις αρμοδίων, ότι η ΝΕΡΙΤ δεν μπορεί να...
λειτουργήσει γιατί το ραδιομέγαρο είναι σε ...κατάληψη.

Γιατί 32 βουλευτές της Ν.Δ δεν ντράπηκαν και έβαλαν την υπογραφή τους ζητώντας ουσιαστικά να ανέβουν τα ΜΑΤ στην Αγία Παρασκευή και να εκκενώσουν το κτήριο από εργαζόμενους. Χωρίς φυσικά να ενδιαφέρονται για τις καταστροφές που θα προκληθούν. Οι ίδιοι βουλευτές ούτε που νοιάστηκαν που χάνει το ελληνικό δημόσιο εκατοντάδες εκατ. ευρώ για τη λειτουργία του παράνομου μορφώματος της Δ.Τ. Λοιπόν:..

Γεγονός είναι πως η Δ.Τ δεν μπορεί να παράξει τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η ΕΡΤ μπορεί.

Γεγονός είναι πως οι κύριοι Καψής, Κεδίκογλου και Μάναλης διαβεβαίωσαν τα κυβερνητικά στελέχη σε σύσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών πως ως το τέλος Οκτωβρίου το ραδιομέγαρο θα έχει αδειάσει από τους εργαζόμενους.

Γεγονός είναι πως το Μαξίμου πρέπει να δείξει στους Ευρωπαίους πως μπορεί να καλύψει με σήμα υψηλής ευκρίνειας τις δραστηριότητες της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την 1η Ιανουαρίου.


Γεγονός είναι πως μέχρι τότε η ΝΕΡΙΤ είναι αδύνατον να λειτουργήσει γιατί δεν θα έχει τελειώσει σε δυο μήνες η εκκαθάριση της περιουσίας της ΕΡΤ.

Γεγονός είναι πως με (ν)τροπολογία καταργείται ο νόμος του ΑΣΕΠ μόνο για τους συμβασιούχους της Δ.Τ οι οποίοι πλασάρονται ως υπεράνω ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.

Γεγονός είναι πως με το νομοσχέδιο (υπ.Υγείας) η γενική γραμματεία μπορεί να αποφασίσει ποιος φορέας θα είναι ο δημόσιος τηλεοπτικός broadcaster για την Ελληνική Προεδρία.

Γεγονός είναι πως με την (ν)τροπολογία θα μπορεί η Δ.Τ, Καψής, Μάναλης και Σία να προσλαμβάνουν Κοινοπραξίες εργαζομένων.

Γεγονός είναι πως θέλουν να ολοκληρώσουν το έγκλημα του λουκέτου στην ΕΡΤ πριν αρχίσουν να εκδίδονται οι δικαστικές αποφάσεις.

Γεγονός είναι πως μπαίνει στο βιογραφικό τους η καταχρέωση του προϋπολογισμού της χώρας για τη λειτουργία του μορφώματος της Δ.Τ το οποίο θα κληθεί να καλύψει την Ελληνική Προεδρία.

Όλα τα άλλα είναι για να κοροϊδεύουν τους πολίτες και τους δημοσιογράφους μαζί στις πάμπολες συνεντεύξεις τους..

zoornalistas.blogspot.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...