Φραγκιάς: Πουλάμε εύκολα το ψωμί μας


Στα πολλά και επαναλαμβανόμενα λάθη που έκανε η ομάδα του στην ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών στάθηκε ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς.

"Εχω την αίσθηση πως για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πουλάμε το ψωμί μας εύκολα. Κάναμε 18 με 19 λάθη σε ένα άθλημα που είναι των λαθών και εκεί δεν μπορείς να ζητάς πολλά πράγματα.

Πετάξαμε στα σκουπίδια την προσπάθειά μας ενώ θα μπορούσαμε να παλέψουμε ως τέλος και να πάρουμε το παιχνίδι. Ηταν λογικό ο Απόλλωνας να πιέσει, εμείς  μέχρι το 34' ήμασταν σε απόσταση αναπνοής.

Τα λάθη μας και η πιεστική άμυνα των γηπεδούχων άλλαξαν την εικόνα του ματς. Πληρώναμε τα ίδια λάθη σήμερα όπως με ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο, υπάρχει ένα 10λεπτο που κάνουμε κοιλιά, σήμερα έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Πρέπει να ετοιμαστούμε για το ματς που έρχεται σε 15 μέρες γιατί δεν μας δίνει τίποτα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Ρόδο. Πρέπει να διαχειριστούμε το κακό ξεκίνημα, ανεξάρτητε αν οι δυο ήττες ήταν μακριά από τη Ρόδο.

Πρέπει να βρούμε μια νίκη για να ανέβουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Συγχαρητήρια για τη νίκη στον Απόλλωνα", είπε ο προπονητής του Κολοσσού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Χριστόφορος Στεφανίδης υποστήριξε: "Είναι το τρίτο παιχνίδι που χάνουμε ενώ είμαστε πολύ κοντά στο τελευταίο 10λεπτο.

Δεν δείξαμε ισορροπία στα τελευταία επτά λεπτά και είχε ως αποτέλεσμα να χασουμε το ματς. Ο Απόλλωνας παρ' ότι έχει αλλάξει το μισό ροστερ είχε την ουσία. Θα είναι πάντα δυνατή και καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο της.

Χάσαμε το ματς δικαία και ένας παράγοντας είναι τα αβίαστα λάθη που κάναμε. Είναι μόλις τρίτη αγωνιστική, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr//Article/undefined/%CE%A6%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%82:-%CE%A0%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%AF-%CE%BC%CE%B1%CF%82/29-187730.html#ixzz2ixWW9jfW

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...