Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για τον μικρο Βασιλη

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου. Αυτή τη φορά άφορα σε ένα 15 χρονών παιδί που πάσχει απο Λευχαιμία, ο μικρός Βασιλης... Παίζουν πάλι οι Αιμοδότες Ρόδου που ανταποκρίθηκαν αμέσως με τους Φύλακες του Ουρανού που είναι στρατιωτικοί στο γήπεδο του Φοίβου της Κρεμαστής την Παρασκευή 31-5-2013 και ώρα 17:00 H ανακοίνωση των διοργανωτών του αγώνα: “Ο μικρός Βασίλης είναι 15 χρονών πάσχει από Λευχαιμία και αυτήν την περίοδο νοσηλεύεται σε μια κλινική της Αθήνας. Επειδή δεν γνωρίζει κάτι για αυτό που έχει η για αυτό που κάνουμε εμείς οι φίλοι του μπαμπά του αποφεύγουμε να βάλουμε το επίθετο η να πούμε κάτι για τον μπαμπά του.

Θα θέλαμε όλοι να στηρίξετε την προσπάθεια μας αυτήν να μαζέψουμε κάποια χρήματα και στηρίξουμε οικονομικά την οικογένεια του και να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας Υγεία και να πάνε καλά όλα στον μικρό Βασίλη.

Επίσης να ανακοινώσουμε τον αριθμό τραπέζης για όλους αυτούς που έχουν σταθεί και επικοινωνούν μαζί μας και επειδή δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν και θέλουν να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο.

Γενική Τράπεζα στον αριθμό: 9800123142-1

Εννοείται ότι ο κόσμος οφείλει να δώσει βροντερό παρών. Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να ξεχνάμε την ανθρωπιά μας και την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας. ΠΗΓΗ: VERENA

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Δημήτρης Γάκης:  Εμείς σήμερα με ποιον να συζητούμε;           ...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...