Υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε Σορωνή και Παραδείσι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στη Σορωνή  και το Παραδείσι περιόδευσαν την Παρασκευή οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Αρχοντούλα Διακομανώλη, Αριστοτέλης Ηρακλείδης και Θεόδωρος Καραγιάννης.
Οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφθηκαν σπίτια και καταστήματα της περιοχής και διένειμαν φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με κατοίκους και καταστηματάρχες για το πρόγραμμα του Κινήματος αλλά και για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

 

Οι υποψήφιοι βουλευτές εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει οι ψηφοφόροι να εμπιστευτούν τον πρόεδρο του Κινήματος Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος είναι και ο μόνος εκφραστής του σοσιαλδημοκρατικού χώρου, δίνοντας διέξοδο σε χιλιάδες Ελληνες που τα τελευταία χρόνια έμειναν χωρίς πολιτική στέγη.

 

Οι κάτοικοι της Σορωνής και του Παραδεισίου συνομίλησαν με τους  υποψήφιους βουλευτές Αρχοντούλα Διακομανώλη, Αριστοτέλης Ηρακλείδης και Θεόδωρος Καραγιάννης, έθεσαν ερωτήματα και έδειξαν ενδιαφέρον για τις θέσεις του Κινήματος το οποίο μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο την επόμενη ημέρα των εκλογών αποτελώντας παράγοντα σταθερότητας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...