Υπέβαλε την παραίτηση της η Γιώτα Τριγώνη - Τι αναφέρει σε δήλωση της

Η σέξι οδοντίατρος υπέβαλε την παραίτησή της από τομεάρχης Δωδεκανήσων της ΝΔ

Την παραίτηση της υπέβαλε η τομεάρχης Δωδεκανήσων της ΝΔ , Γιώτα Τριγώνη, μετά το δημοσίευμα των Παραπολιτικών. Το στέλεχος της ΝΔ , συμμετείχε σε διαφημιστική καμπάνια που πρόβαλε τον τουρισμό της Τουρκίας, κάτι που προκάλσε σάλο αντιδράσεων τόσο στη ΝΔ , όσο και στην τοπική κοινωνία των Δωδεκανήσων. Η κ. Γιώτα Τριγώνη σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα συμμετέχω στο μετοχικό κεφάλαιο ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται δίπλα στην Αγιά Σοφία. Το γεγονός αυτό με καθιστά υπεύθυνη όπως και τους υπόλοιπους μετόχους για την πορεία και τη βιωσιμότητα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Η συμμετοχή μου στην διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε πριν από τριάμισι περίπου χρόνια και είχε σκοπό την προώθηση του συγκεκριμένου ξενοδοχείου σε καμιά περίπτωση δεν αποτέλεσε μέσο ανταγωνισμού με τον οποιονδήποτε ελληνικό τουριστικά προορισμό.

Παρόλα αυτά αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα βελτίωσης της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, που αποτελεί όπως εκτιμώ πρωταρχικό στόχο όλων μας, πήρα την πρωτοβουλία να αναπτύξω μαζί με τους προσωπικούς μου συνεργάτες μια έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάζει τον ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο της Αθήνας. Η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε από την Αθήνα και έχει ως δεύτερο σταθμό την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις αποτελεί για μένα ένα αγωγό μεταφοράς θετικών εικόνων της Ελλάδας στο εξωτερικό ενισχύοντας το κλίμα που διαμορφώνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Τις τελευταίες μέρες δέχτηκα μια πρωτοφανή για εμένα επίθεση σχετικά με την ασυμβατότητα της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας και του ρόλου μου ως τομεάρχη του οργανωτικού τομέα της Νέα Δημοκρατίας. Το γεγονός αυτό με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να υποβάλω την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του τομέα οργανωτικού Νότιας Δωδεκανήσου και να θέσω τον εαυτό στη διάθεση του κόμματος που σε κάθε περίπτωση θα βρίσκομαι δίπλα και θα προσφέρω τις εθελοντικές μου υπηρεσίες». parapolitika

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...