Τσίπρας: «Καλώ τον πρωθυπουργό σε debate, στη Βουλή, στην τηλεόραση, όπου θέλει»

«Αν δεν έρχεται στη Βουλή, τον καλώ όπου θέλει, είτε στη Βουλή, είτε στην τηλεόραση σε εθνική εμβέλεια». Ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Αντώνη Σαμαρά για μια τηλεοπτική αναμέτρηση, κοινώς debate, γιατί όπως επανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ο πρωθυπουργός κρύβεται».

Μιλώντας στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε τον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Αν θεωρεί πράγματι ότι η Ελλάδα ζει μια επιτυχία γιατί δεν έρχεται να το συζητήσουμε, γιατί κρύβεται; Γιατί δεν έρχεται ανοιχτά να ανταλλάξουμε επιχειρήματα;». Και πρόσθεσε: «Στη Βουλή έρχεται μια στους έξι μήνες».

Οσο για το debate, είπε ότι η συζήτηση μπορεί να γίνει με όποιους δημοσιογράφους επιθυμεί ο πρωθυπουργός. «Πρέπει να μιλήσουμε με επιχειρήματα και να αντιπαρατεθούμε, να δει ο ελληνικός λαός "άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο";», κατέληξε.

Πηγή: Τσίπρας: «Καλώ τον πρωθυπουργό σε debate, στη Βουλή, στην τηλεόραση, όπου θέλει» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/107812#ixzz2Ug6lXBw9

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με πολιτικό θέατρο δεν πάμε μπροστά Του Νίκου Ιακ. Γερονικόλα - Η εξωστρέφεια, η ανταλλαγή...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...