Τσίπρας: «Καλώ τον πρωθυπουργό σε debate, στη Βουλή, στην τηλεόραση, όπου θέλει»

«Αν δεν έρχεται στη Βουλή, τον καλώ όπου θέλει, είτε στη Βουλή, είτε στην τηλεόραση σε εθνική εμβέλεια». Ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Αντώνη Σαμαρά για μια τηλεοπτική αναμέτρηση, κοινώς debate, γιατί όπως επανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ο πρωθυπουργός κρύβεται».

Μιλώντας στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε τον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Αν θεωρεί πράγματι ότι η Ελλάδα ζει μια επιτυχία γιατί δεν έρχεται να το συζητήσουμε, γιατί κρύβεται; Γιατί δεν έρχεται ανοιχτά να ανταλλάξουμε επιχειρήματα;». Και πρόσθεσε: «Στη Βουλή έρχεται μια στους έξι μήνες».

Οσο για το debate, είπε ότι η συζήτηση μπορεί να γίνει με όποιους δημοσιογράφους επιθυμεί ο πρωθυπουργός. «Πρέπει να μιλήσουμε με επιχειρήματα και να αντιπαρατεθούμε, να δει ο ελληνικός λαός "άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο";», κατέληξε.

Πηγή: Τσίπρας: «Καλώ τον πρωθυπουργό σε debate, στη Βουλή, στην τηλεόραση, όπου θέλει» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/107812#ixzz2Ug6lXBw9

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...