Τρόφιμα στην Πρόνοια Ρόδου για οικονομικά αδύναμους πολίτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Το Σάββατο 6 Απριλίου  2019 , το 2Ο Σύστημα Προσκόπων Κρεμαστής , συγκέντρωσε τρόφιμα για το  πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας .

-Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο χώρο του συσσιτίου , από τους Βαθμοφόρους και τα μέλη του συστήματος , στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Άννα Ζωάννου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Ρόδου κ. Δέσποινα  Μουτάφη .  

Επίσης το Σάββατο 6 Απριλίου  2019  ,ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ¨Αγία Σοφία¨ και το 5ο  Γυμνάσιο Ρόδου πραγματοποίησαν ¨Ανταλλακτικό Παζάρι Αγάπης ¨ στο Ροδίνι και συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία παρέδωσε ,την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 , η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μανιά Σοφία στη Δομή Παροχής Συσσιτίου .

        Η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου , ο  Πρόεδρος κ. Σωτήρης  Πετράκης , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η Διεύθυνση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν σε όλους τις θερμές τους ευχαριστίες , εύχονται Υγεία και να τους διακρίνει πάντα το αίσθημα Αγάπης και Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.

 

 

 

                         

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...