Τρόφιμα σε κοινωφελή ιδρύματα Ρόδου και Σύρου από την παράταξη "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου" αντί για προεκλογικές φιέστες

Δελτίο Τύπου

Σε κοινωφελή ιδρύματα της Ρόδου και της Σύρου με αγορά τροφίμων αντί να δαπανηθούν σε προεκλογικές φιέστες ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του Χαράλαμπου Κόκκινου και των στελεχών του συνδυασμού του «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου»

-Με την παράδοση τροφίμων σε κοινωφελή ιδρύματα στην Ρόδο και στην Σύρο αντίστοιχα ολοκλήρωσαν την προεκλογική εκστρατεία τους σήμερα 25/5/19 τα στελέχη του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου»με επικεφαλής  και υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου τον κ. Χαράλαμπο Κόκκινο.Τα τρόφιμα που παραδόθηκαν προέρχονται από χρήματα που δεν διέθεσε ο συνδυασμός για πολυτελείς προεκλογικές ομιλίες  αλλά για την στήριξη του Γηροκομείου του Αγίου Παντελεήμονα στην Ερμούπολη της Σύρου και στο ορφανοτροφείο της Ρόδο.

Επίσης σήμερα Σάββατο 25/5/'19 θα συνεχιστούν συναντήσεις με τους πολίτες των νησιών μας και την Κυριακή 26/5/΄19 κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και τα στελέχη του συνδυασμού του, καλούν τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να υπερψηφίσουν  τον περιφερειακό συνδυασμό Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...