Τρομοκρατικό κτύπημα η εκτέλεση των δύο ατόμων;

Πανικός στο Ηράκλειο Αττικής, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μία μοτοσικλέτα φορώντας κράνη, πέρασαν μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Ηρακλείου 426 και άρχισαν να πυροβολούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο επιβαίνοντες πυροβόλησαν τουλάχιστον 4 φορές με στόχο την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο άτομα και άλλο ένα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας είναι σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το περιστατικό αυτό χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατικό χτύπημα, καθώς όπως όλα δείχνουν τα κίνητρα ήταν πολιτικά. Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στις έρευνες μετέχει και η Αντιτρομοκρατική.

Κυριολεκτικά τα δύο άτομα στη μηχανή γάζωσαν τα άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής με πολεμικό όπλο και μάλιστα, φαίνεται πως ο ένας δράστης κατέβηκε από τη μηχανή και τους πλησίασε κιόλας για να τους πυροβολήσει.

Το περιστατικό αυτό το αιματηρό είναι ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς όπως όλα δείχνουν οι δύο νεαροί άντρες που σκοτώθηκαν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής. Αυτό το επιβεβαιώνει τόσο ο κ. Κασιδιάρης όσο και ο κ. Παναγιώταρος με δηλώσεις τους στα μέσα ενημέρωσης και μάλιστα στο site της Χρυσής Αυγής έχει αναρτηθεί ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως:

 Δύο Έλληνες 20 και 23 χρονών έχουν πέσει νεκροί από εν ψυχρώ πυροβολισμούς στο Ν. Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου. Ο ένας είναι βαριά τραυματισμένος"

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως ενημερώθηκε το Μέγαρο Μαξίμου και στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, οι οποίοι δήλωσαν πως ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώνεται διαρκώς για το περιστατικό.

newsit.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...