Τρεις υποτροφίες σπουδών για μαθητές ακριτικών νησιών της Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ To Σωματείο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την ΟΕΦΕ και το σημαντικότερο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, NICOSIA Λευκωσίας, εφαρμόζοντας και ενισχύοντας το πρόγραμμα αλληλεγγύης στην εκπαίδευση, προσφέρουν τρεις (3) υποτροφίες σπουδών, συνολικής αξίας 80.000 ευρώ, σε ισάριθμους μαθητές των δυσπρόσιτων ακριτικών περιοχών της Δωδεκανήσου (Λειψών, Καστελλόριζου, Κάσου, Καλύμνου, Λέρου κτλ). Η κάθε υποτροφία αφορά στην πρώτη σχολή προτίμησης των μαθητών (εκτός της Ιατρικής).

Τις υποτροφίες παρέλαβαν ο κ. Αθανάσιος Βυρίνης εκ μέρους του τοπικού συλλόγου Φροντιστών και ο κ. Χρήστος Μπάρδος εκ μέρους της ΟΕΦΕ, οι οποίοι, αφού ευχαρίστησαν τον εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου κ. Παύλου, δεσμεύτηκαν να τις διαχειριστούν δίκαια και αξιοκρατικά.

Ζητούμε από τα τοπικά ΜΜΕ να ενισχύσουν την προσπάθεια ως " χορηγοί επικοινωνίας" της είδησης αυτής, ώστε να την πληροφορηθούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι μαθητές των μικρών νησιών μας. Κίνητρό μας είναι η πραγματοποίηση των ονείρων νέων ανθρώπων και ανταμοιβή μας, η χαρά στο πρόσωπο των παιδιών που θα τους δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν τις φιλοδοξίες τους.

Ωστόσο, επιδίωξή μας είναι η αποφυγή της ανάμειξης κρατικών φορέων στη διαχείριση των υποτροφιών, ώστε να εξασφαλιστεί η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε καταρτίσει και η αξιοκρατία της διαδικασίας επιλογής.

Σας παρακαλούμε θερμά να μας βοηθήσετε στην πραγματοποίηση αυτού του προγράμματος με τη συνεχή αναφορά του.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: 1. Απολυτήριο Λυκείου 2. Βεβαίωση διαμονής 3. Τελευταία Φορολογική Δήλωση. 4.Οικογενειακή κατάσταση - ιδιαίτερα γνωρίσματα υποψηφίου.

Τα δικαιολογητικά να σταλούν ταχυδρομικά μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου στη διεύθυνση: ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ <ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ> ΣΤΕΦ. ΚΑΖΟΥΛΗ 65-67 ΡΟΔΟΣ 85100.

*Διευκρινίζεται ότι το Πανεπιστήμιο NICOSIA στη Λευκωσία είναι πιστοποιημένο, εγκεκριμένο από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π και οι απόφοιτοι του έχουν κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα, αναγνωρισμένα από τους αντίστοιχους επαγγελματικούς φορείς και επιμελητήρια στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμπαράσταση σας.

Για επικοινωνία και πληροφορίες:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΥΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΜΠΑΡΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ Ο.Ε.Φ.Ε. ΤΗΛ: 6974389461 ΤΗΛ: 6948240528

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Δημήτρης Γάκης:  Εμείς σήμερα με ποιον να συζητούμε;           ...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...