Τραγική η κατάσταση στο Α.Τ Λέρου - Συνεργασία του Χρ. Ευστρατίου με τις Ενώσεις Αστυνομικών Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Ευστρατίου με τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας και Νότιας  Δωδεκανήσου

-Ο Χωρικός  Αντιπεριφερειάρχης  Δωδεκανήσου  Χρήστος Ευστρατίου, πραγματοποίησε χθες, Παρασκευή, συνάντηση με τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας και Νότιας  Δωδεκανήσου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στα Δωδεκάνησα με κυριότερο αυτό της στελέχωσης των  πυλών εισόδου (λιμανιών) και των κτιριακών υποδομών. Επίσης, τέθηκε το ζήτημα της τραγικής κατάστασης που παρουσιάζει το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, καθώς και τα θέματα της διαχείρισης κυκλοφορίας και της εγκληματικότητας.

Επίσης αναλύθηκε το ζήτημα του μεταναστευτικού αλλά και της αστυνόμευσης στην περιοχή μας. Από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη  υπήρξε η δέσμευση ότι θα καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των θεμάτων  που αναδειχτήκαν από την συζήτηση.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Verena: Σύμφωνα με πληροφορίες, το κτίριο που στεγάζει το Α.Τ Λέρου, είναι το τραγικό της ιστορίας.Είναι σχεδόν υπο κατάρρευση

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...