Τρίτο "επεισόδιο" στη δίκη κατά των 6 πολιτών που αγωνίζονται ενάντια στην ΔΕΗ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ,
-ΑΥΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΟΙ 5 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΩΞΗΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2008, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 20 ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΖΕΥΓΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΣΟΡΩΝΗ !!!
- ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ-,ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ !!!
-ΔΙΩΚΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ 4 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ !!!
-ΔΙΩΚΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΟΧΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ, Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ !!!
-ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΔΙΚΙΩΝ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΑΣ, ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ !!!
-ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ !!!

Ευαγγελία Παναή

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...