Τρέλα στην Πάτμο με την άφιξη του Χολιγουντιανού Αντονι Χόπκινς

Είναι ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιός στο Χόλιγουντ και οι ρόλοι που υποδύεται γίνονται σήμα κατατεθέν. Ο σπουδαίος Άντονι Χόπκινς επέλεξε την Πάτμο ως το φετινό τόπο των διακοπών του.

Σύμφωνα με την Espresso, o Άντονι Χόπκινς επισκέφτηκε την Πάτμο και μάλιστα αγόρασε δύο πανάκριβα παρεό για τις βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Ο 77χρονος ηθοποιός έκανε την εμφάνισή του στο νησί της Αποκάλυψης την περασμένη Δευτέρα. Λίγη ώρα προτού πατήσει το πόδι του στη χώρα της Πάτμου οι ντόπιοι αντιλήφθηκαν τον ήχο ελικοπτέρου που προσγειωνόταν στην περιοχή Μελόι, όπου υπάρχει το ελικοδρόμιο του νησιού.

Ο Άντονι Χόπκινς, φτάνοντας στην κεντρική πλατεία, κάθισε αρχικά σε ένα καφέ, ήπιε έναν χυμό και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα που πουλάει κοσμήματα και ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ Ελλήνων και Ιταλών σχεδιαστών.

Πηγή: Τρέλα στην Πάτμο με την άφιξη του Χολιγουντιανού Αντονι Χόπκινς | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/162238#ixzz36oGDPhdb

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...