Το Eurogroup ενέκρινε την επέκταση του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας

Το «πράσινο φως» φαίνεται πως έδωσε το Eurogroup στην επέκταση του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας, το οποίο βασίζεται στις προτάσεις που απέστειλε τα μεσάνυχτα η ελληνική κυβέρνησης.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ενέκριναν τις μεταρρυθμίσεις που απέστειλε με email ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Ο κατάλογος κοινοποιήθηκε μέσω του Euroworking Group στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης και στις 15:00 ώρα Ελλάδας άρχισε η τηλεδιάσκεψη της Ευρωομάδας (Eurogroup), η οποία διήρκεσε μία ώρα.

Περίπου στις 4.30 το απόγευμα αναμένεται Συνέντευξη Τύπου.

Η κυβέρνηση και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ήταν σε ανοικτή συνεννόηση το Σαββατοκύριακο με τους θεσμούς (ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ) σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει η ελληνική πλευρά.

Το υπουργείο Οικονομικών έστειλε τα μεσάνυχτα τη λίστα με τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις σε ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ. Πηγή της ΕΕ, που επικαλείται το Reuters, αναφέρει πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεωρεί ότι η λίστα είναι εκτενής και αποτελεί μια έγκυρη αφετηρία για μια επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Πηγή: Το Eurogroup ενέκρινε την επέκταση του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/193121/eurogroup-enekrine-tin-epektasi-toy-programmatos-diasosis-tis-elladas#ixzz3SfiuqT1T

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...