Το DNA έδειξε ότι η αθίγγανη από την Βουλγαρία είναι η μητέρα της Μαρίας


Το DNA έδειξε ότι η αθίγγανη από την Βουλγαρία είναι η μητέρα της Μαρίας
Το τεστ DNA, στο οποίο υποβλήθηκε το ζευγάρι των Βούλγαρων Ρομά, έδειξε ότι αυτοί είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας, η οποία εντοπίσθηκε στον καταυλισμό Ελλήνων αθίγγανων στα Φάρσαλα, σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας.



«Το τεστ DNA έδειξε ότι η Σάσα Ρούσεβα είναι η βιολογική μητέρα και ο Ατανάς Ρούσεβ ο βιολογικός πατέρας του παιδιού που φωνάζουν Μαρία» δήλωσε ο Σβετλοζάρ Λαζάροφ σε δημοσιογράφους.


Η Σάσα Ρούσεβα εμφανίστηκε την Πέμπτη ενώπιον των βουλγαρικών αρχών, όπου και υποστήριξε ότι όντως είχε γεννήσει ένα παιδάκι τον Ιανουάριο του 2009 στη Λαμία, το οποίο άφησε στην Ελλάδα, καθώς δεν είχε λεφτά να το θρέψει και χαρτιά για να το πάρει μαζί της στη Βουλγαρία.





Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι η μικρή Μαρία μοιάζει πολύ με τα υπόλοιπα παιδιά της και ότι από την ώρα που είδε τη φωτογραφία της στην τηλεόραση άρχισε να κλαίει.


Όπως είπε μιλώντας μπροστά στις κάμερες των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, αν το τεστ DNA έδειχνε ότι η μικρή Μαρία είναι όντως κόρη της θα την έπαιρνε πίσω.

epikaira.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...