Το 3ο Λύκειο (ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ) ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ -Το 3ο Λύκειο (ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ) ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ -Η εκπαίδευση δεν είναι το γέμισμα ενός κουβά, αλλά το άναμμα μιας φλόγας (Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς). Και το 3 Λύκειο Ρόδου κρατά για 6η συνεχόμενη χρόνια αναμμένη τη φλόγα του εθελοντισμού. Για 6η συνεχόμενη χρονιά αποδέχτηκε την πρόσκληση και συμμετείχε οργανωμένα στην εκδήλωση <<Ρόδος για τη ζωή 2018>> που έλαβε χώρα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την πλατεία Δημαρχείου. Για 6 συνεχόμενη χρονιά μαθητές και μαθήτριες του σχολείου «έτρεξαν» εβδομάδες πριν την εκδήλωση της Κυριακής προκειμένου να οργανωθεί το περπάτημα – τρέξιμο ζωής.

Ο πήχης ανέβηκε ακόμη ψηλότερα, αφού το ποσό στο οποίο ανέρχεται το κόστος τριών νέων μηχανημάτων (ανάμεσά τους και μηχάνημα ταχείας βιοψίας) για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, και το οποίο υπερκαλύφθηκε είναι τα 41.220 ευρώ. Το σχολείο τήρησε τη υπόσχεση που έδωσε πέρσι καθώς κατέβαλε σχεδόν μεγαλύετρη προσπάθεια και σε συνεργασία με τις εθελόντριες διέθεσε περισσότερα από 100 μπλουζάκια με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό πόσο για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή που όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν με τον δικό στους τρόπο. Το μήνυμα είναι δυνατό και οι αποδέκτες πολλοί!! Τα 12.150 τεμάχια (μπλουζάκια και καπέλα) εξαντλήθηκαν.

Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης εντάσσεται και άλλη μια δράση του 3ου ΓΕΛ που αφορά την επανενεργοποίηση της ομάδας περιβαλλοντικών δράσεων και παρεμβάσεων Rhodes Rainbow Warriors με περισσότερα από 40 παιδιά και στόχο να καλλιεργήσει τον περιβαλλοντικό εθελοντισμό και να συμβάλει ενεργά στην προστασία της ροδιακής φύσης

Φωτογραφικό υλικό

Αποτελέσματα Εκλογών 2019

Εκλογές 2019

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Βρέθηκε μετά απο αρκετές ημέρες αναζήτησης ο νεαρός Φώτης που τον αναζητούσε η οικογένεια του τις...
Μέσα απο μια φωτογραφία λίγο μετά τη λήξη της σύσκεψης που έγινε σήμερα στο Επιμελητήριο...
Ανακοινώθηκαν οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου...
Σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάστηκε το Πρωτοδικείο Ρόδου  οι σταυροί προτίμησης που έλαβαν...